perjantai 2. kesäkuuta 2017

Ginger Breadhouse

Ginger Breadhouse on ilkeän noidan (joka asuu piparkakkutalossa) tytär tarinasta Hannu ja Kerttu. Hän on Kapinallinen sillä hän rakastaa leipoa herkkuja ja jakaa niitä ystäviensä kesken epäitsekkäästi ja vailla jekkuja. Hän on erityisen hyvä leipuri ja noitana pystyy laittamaan taikoja leipomuksiinsa mutta hän laittaa vain hyviä taikoja. Ever Afterin kuuluisin ruokakriitikkokin rakastaa Gingerin leipomuksia. Hän on hieman ujo mutta iloinen, hyväsydäminen, positiivinen ja yrittää kovasti saada ystäviä. Hänellä on hieman vaikeuksia siinä tarinansa takia.

Ginger Breadhouse is the daughter of the Candy Witch from Hansel and Gretel. She is a Rebel as she loves to bake goods and share them unselfishly and without tricks. She is a great baker and as a witch she can cast spells to the baked goods but she only casts nice ones. Even Ever Afters most famous food critic loves her baking. She is a bit shy but happy, good-hearted, positive and tries hard to make new friends. She has a bit trouble with it due her destiny.

Screenshot c/Mattel

Ginger on hahmona söpö mutta saa hyvin vähän ruutuaikaa joten hahmo on aika ontto. Onneksi hänestä on enemmän kirjoissa mutta hän silti jää vain kiltiksi tytöksi joka haluaa hyvää kaikille ja leipoa hyvää. Hän ei lukeudu suosikkihahmoihini mutta on suloinen lisä oppilaisiin tunnetusta sadusta.
Pidän hänen nimestään ja sanaleikistä siinä sillä jos hänen etu- ja sukunimensä laittaa yhteen se tarkoittaa piparkakkutaloa. Hän myös on herkkuaiheisine vaatteineen ja koruineen piparkakkutytön näköinen, joka on minusta loistavasti ajateltu. Hän elää satunsa ulkonäkönsä kautta.

Ginger is an adorable character but gets very little screentime so she's quite hollow. Luckily there is more of her in diaries and books but she still remains as a good girl who wants good to everyone and just bake goods. She isn't one of my favourite characters but she is absolutely cute addition to the students from a well known tale. 
I like the wordplay with her name; Gingerbread house. I also think it's a brilliant idea to make her look like a sweet and delicious gingerbread girl. She truly lives her story through her looks. 


Screenshot c/Mattel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti