tiistai 6. kesäkuuta 2017

Ginger Breadhouse nukke / Ginger Breadhouse doll

Ginger kuuluu nelosaaltoon ja on normipituinen. Hänellä on pinkit hiukset kahdella poninhännällä ja suorat, päänlevyiset etuhiukset. Hänen hiukset ovat yksiväriset pinkit vaikka ohjelmassa hänellä on vaaleampia raitoja.
Gingerin värit ovat kuin karkit; turkoosi, pinkki, kulta ja ruskea. Kuvioissa hän luottaa kaikkeen karkkimaiseen. Hän on kuin piparkakkutalo persoonana.
Hänen mukana tulee päiväkirja ja hopeinen standi sekä harja.

Ginger belongs to the fourth wave of dolls and is basic height. She has pink hair on ponytails on both sides of the head and full width, straight bangs. Her hair are one coloured even though in show she has lighter pink stripes.
Ginger's colours are like candies; turquoise, pink, gold and brown. In shapes she trust anything candy themed. She's like a gingerbread house in person. 
With her comes doll diary, silver stand and a brush.Gingerillä on ruskeat silmät. Hänen esittelyohjelmassa hänellä oli violetit silmät mutta myöhemmin ne muuttuivat ruskeiksi myös ohjelmassa.
Hänellä on violettia luomiväriä ja pinkit huulet vaaleammalla keskustalla. Hänellä on silmien ulkoreunassa neljä ruskeaa pistettä koristeena.

Ginger has brown eyes. In her webisode she had violet eyes but then they turned and stayed brown in the show.
She has violet eyeshadow and pink lips with lighter center. She has four, brown decorative dots next to her eyes.
Gingerillä on musta, lyhyt jakku puolipitkillä hihoilla ja kultaisilla koristetikkauksilla. Jakun takaosaan on ommeltu keltainen glittertylli lehden muotoon. Toisin kuin ohjelmassa, jakussa ei ole nappeja. Hänen mekkonsa on hihaton, tyköistuva ja piparkakkuhelmainen. Mekossa on vinosti pinkit ja vaaleanruskeat raidat joista jälkimmäisissä on pinkkejä, valkeita ja mustia pisteitä. Koko mekossa on kultaisia glitter pisteitä. Hänellä on ruskeat sukkahousut joissa on valkeita kierteitä.
Olin todella yllättynyt kun otin jakun pois, pelkässä mekossa Ginger on aivan uskomattoman kaunis ilmestys!

Ginget has a short, black jacket with half long sleeves and golden decorative seams. In the back of the jacket there is sewn a yellow glitter tulle shaped like a leaf. Unlike in the show the jacket doesn't have buttons. Her dress is sleeveless, tight and has decorative hem trimming. In the dress there is diagonal pink and light brown stripes in which latter has pink, white and black dots. The whole dress has gold glitter dots. She has brown stockings with white spirals. 
I was really surprised when I took her jacket odd, in the dress Ginger is incredibly beautiful doll!Kengät ovat karkkiteemaiset. Kanta on täytettä valuva, kultainen karkkikierre, varpaiden yli menee marengilla koristeltu nauha. Nilkan ympäri menee pinkki sulavalta jäätelöltä näyttävä osio jonka alla on pinkki nyöri.

The shoes are candy themed. The heel is a golden candy roll dripping with filling and over her toes goes a stripe decorated with meringue. Around her ankle goes a pink piece which looks like melting ice cream and under it is a pink string. 

Hänellä on musta hiuspanta jossa on kultaisessa, koristeellisessa reunuksissa kultainen kuppikakku joka tulvii yli reunojen. Siinä on pinkki, kierteinen päällinen strösseleillä.

She has a black headband which has a golden, decorative bordered cupcake that flows over the borders. The frosting is pink and in spiral and has pink sprinkles in it.

Gingerillä on suuret, pyöreät, pinkit silmälasit karkki- ja tikkarikoristeilla. Nämä on ylisöpöt. (Varsinkin värityksen jälkeen)

Ginger has big, pink, round glasses with candy and lollipop decorations. These are too cute. (Especially after I colour them.)
Esittelyjaksossa tämä koru on pinkki ja jakun alla mutta minusta sininen on parempi väri ettei nukke mene liian pinkiksi. Pidän myös siitä että se on jakun päällä. Kaulan ympärillä on karkkiaiheisia helmiä jotka tippuvat alaspäin, olkapäille tippuu kaksi helminauhaa joiden päässä on vielä tippuvat helmet.

In her show this necklace was pink and under the jacket but I think blue is better colour for it for the doll not to become too pink. I also like that it's over the jacket. Around the neck there is candy themed pearls which drops down and two rows of pearls drops to the shoulders which have a pearl dropping down in the end. 

Käsilaukku on musta noidan pata ja läppä on kultaista keitosta joka valuu yli. Kahva on keitoksesta kiertyvä lusikka jossa on korukiviä. Laukku on avautuva ja sisälle voi laittaa vaikka nallekarkin.

The handbag is a black witches pot. The lid is golden brew that pours over. The handle twists from the brew to a golden spoon with decorative jewels. The bag opens and you can store a small candy inside. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti