sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Just sweet Blondie Lockes

Just sweet on yhteen webisodiin liittyvä nukke jossa on vain Blondie Lockes uudessa kuppikakkumaisessa ulkomuodossaan. En omista nukkea ja olen kahden vaiheilla hankkisinko sen vai en. Toisaalta nukessa on upeita yksityiskohtia, toisaalta se ei vain saa huutamaan "WAU!" kuten ohjelman asu ja hiukset saa.

Just Sweet is a doll connected to a webisode with same name that introduces Blondie Lockes in her cupcake themed outfit. I don't own the doll and I'm not sure will I get it. On the other hand there is marvelous details in it, on the other hand it just doesn't get me to scream "Wow!" like Blondie does in the show.

Screencaption c/Mattel
Blondiella on pinkkiä luomiväriä ja punaiset huulet. Etuhiukset ovat kiharretut, koko pään levyiset ja niissä on vaaleanpunaisia ja vaalea mintun värisiä raitoja. Hänellä on myös rusettimainen kampaus, muuten hiukset ovat vapaana. Hänellä on kuppikakkuaiheinen, kaunis mekko, kimaltavat, siniset sukkahousut ja pinkit vohvelikengät valkoisella kuorrutteella. Mukana on vyö, rannekoru, kuppikakku sormus ja käsilaukku sekä päiväkirja, harja ja standi.
Ehkä suurin asia joka nukessa vastustaa on tuo kammottava, sininen pörröbolero. Toivoisin myös että erivärisiä osioita olisi jatkettu koko hiuksiin, kuvista näyttää että niitä on lisätty vain etuhiuksiin. Muuten nukke on uskomattoman kaunis, kuten Blondie yleensä on.

Blondie has pink eyeshadow and red lips. Her full fringe is curled and has light pink and light mint stripes in it. She also has a bow-like hairdo, otherwise her hair flows free. She has a cupcake-themed dress, sparkling blue stockings and pink waffel heels with white frosting. She comes with a belt, bracelet, cupcake ring and handbag. She also has a diary, golden brush and stand. 
I think the biggest thing that I dislike in the doll is that horrible blue, fluffy bolero. I also would hope the coloured stripes would go all over the hair, from the pictures it looks like it stops in the fringe. Otherwise the doll is beautiful like Blondie usually is. 


Screencaption from Amacon.com c/Mattel c/Amazon.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti