tiistai 27. kesäkuuta 2017

School Spirit Double Pack / Kouluylpeys tuplapakkaus

Pakkaus on leveämpi kuin normaali että molemmat nuket mahtuvat hyvin tavaroineen. Sivussa on Ravenin ja Applen yhteispotretti sekä molempien nimi ja status. Alaosassa on molempien symbolit; omena ja höyhen. Takaosassa on seuraavan aallon hahmoja ja lippu jossa lukee (sanasta sanaan käännös) "Satumaisista Ever After High:n käytävistä tulkaa sadut läheltä ja kaukaa, meidän kohtalomme on toivoa voittoa Ever After High:n tähdille! Peili, peili seinällä, se on kaunein käytävillä! Joten me laulamme öin ja päivin, ylpeytemme ei koskaan harhaile, kunnes onnellisesti päättyy Ever After High!" (Kääntyy huonosti suomeksi sanasta sanaan koska tässä on niin paljon sanaleikkejä.)
Pakkaus sisältää nuket, jalustat, harjan ja päiväkirjan.

The package is wider than normal so both of the dolls and their stuff have enough space. At the side there is a portrait of the girls and the names and status of both of them. In the lower part there is both of their symbols; an apple and a feather. In the back of the box there is pictures of the next wave persons and a flag with what I would guess is a school theme or something. Remember the pictures enlarge by clicking them so you can read it! 
The package includes dolls, stands, a brush and a diary. 
Päiväkirjan toisella puolen suuresti hehkutetaan satujen ylpeyttä ja kuinka heidän kohtalo on voittaa. Toisella puolen on Kuninkaallisten ja Kapinallisten huuto koululle ja puolelleen. Kuninkaallisten laulu jonka Apple White on kirjoittanut kuuluu (tosi karkeasti suomennettuna) näin; "R on rokkaamiselle, tämä juhla on alkamassa! O on OMGrimm, me olemme kunikaallisesti sydämellisiä! Y on YOLOAT, Elät Vain Olipa Kerran! A on kuin Omena/Apple joten puraise tätä rytmiä! L on perintömme kuten jo arvasit! S ei ole salaisuus, meidän kohtalomme on olla parhaita! Menkää Kuninkaalliset!"
Kapinallisten laulu jonka Raven Queen on kirjoittanut menee (tosi karkeasti suomennettuna) näin; "Luulet että tiedät tarinan, se on aina sama. (haukotus) Mutta me kirjoitamme uusiksi kohtalomme, koska meillä on peli! (Yeah!) Tämä on Kapinallisten huuto! Me langetamme loitsun! Olemme sairaan siistejä, me hallitsemme tätä koulua, ja me vasta soitimme kelloa! Menkää Kapinalliset!"

Here are the both sides of the diary. On the other side is a banner for fairytale pride and on the other side there's prepping songs for both sides by Apple and Raven. 
Pakkauksessa on kultainen standi Applelle ja musta Ravenille. Pakkauksessa on vain yksi musta hiusharja. Päiväkirjaa lukuunottamatta tässä näkyy kaikki mitä pakkauksessa on.

In the box there is a golden stand for Apple and a black one for Raven. The package comes with only one black hairbrush. Despite the diary here's all the box contains.

Applen hiukset ovat kuten ne tulevat laatikosta ulos. Hiukset ovat hyvin kiharretut latvoista, muuten aika sotkuiset. Hänen etuhiuksissa on kuninkaallisen punaisia ja kapinallisia violetteja raitoja. Etuhiukset ovat vedetty tiukalle poninhänälle taakse, muuten hiukset ovat vapaana.
Mie tykkään väreistä ja raidoista hiuksissa joten tämä on ihana lookki! Huomatkaa muuten muovit käsivarsissa. Yleensä ne poistetaan ennen pakkausta mutta joskus tulee nukkia joille on jäänyt joku raaja/raajat/torso peitetyksi.

Apple's hair are like they are when she comes from the box. Hair are well curled from the ends but otherwise quite messy. On her front hair she has royal red and rebel violet stripes. The front hair are pulled back to a tight ponytail. Otherwise the hair flows free. 
I like colours and stripes in the hair so I love this look! Take a notice of the plastic wrap in her arms, by the way. Usually they are removed before packing but sometimes I get dolls who has a limb or torso still covered.

Koska nukke on hyvin värikäs muuten pidän siitä että meikki on pidetty hyvin luonollisena. Hänellä on violettia, kiiltävää luomiväriä ja valkoista kiiltävää luomiväriä kulmien alla. Silmien etureunassa alapuolella on sipaus kultaa. Kulmat ovat lähempänä Duchessin kulmia kuin Applen omia ja antaa hänelle ärtyneen ilmeen. Huulet ovat luonnollisesti hehkuvan punaiset.

As the doll is otherwise so colourful I like that the makeup is kept more natural. She has violet, shimmery eyeshadow and under her brows a white shimmery one. Under her eyes on the front is a glimpse of gold. Her brows are more closer to Duchess's than her own and gives her an annoyed look. Her lips are naturally vibrant red. 
Applella on torsosta musta, salmiakkikuvioitu bombertakki jossa on kullahtavia koristepisteitä. Hihat ovat 3/4 pituiset, valkeat ja runsaammat yläosasta jossa hänellä on myös kultainen röyhelö. Hihojen ja torson alaosassa on mustavalkea raidallinen nauha. Mekon yläosa on keltainen, hihaton neulepaita jonka etumuksessa on koulun logo. Hameosa on rypytettyä punaista kangasta jossa on valkeita ja kultaisia lehtiä sekä violetti tyllirypytys helmassa.

Apple has a bomber jacket that is black from torso with a lighter diamond pattern with gold-ish dots. The sleeves are 3/4 length, white, fuller from up and has a golden ruffle on top. At the end of the jacket and sleeves there's a black and white striped strip. The top of the dress is yellow, sleeveless jersey with school logo on front. The skirt is gathered, red fabric with white and golden leaf pattern on it and violet, tulle ruffle at bottom.

Olen ehkä liiankin innoissani näistä kengistä. Vaikka niissä onkin koukeroinen korko, kukkakuvio ja valkoiset röyhelösukat näissä on jotain Ravenmaista -muutakin kuin violetti väri. Minusta on ihana kuinka Kuninkaallisista kuninkaallisin on viimein vaihtanut punaisen värinsä ja rusetit johonkin muuhun.

I might be a bit too excited about these shoes. Even though they have the swirly heel, flower pattern and white, ruffled socks there is something Raven-like in these -other than the violet colour. I love how the most royal of Royals has finally changed the red colour and bows to something else. 

Ohjelmassa Applen hiukset oli vedetty taakse punaisella rusetilla mutta nukke tulee suurella, kultaisella kruunulla jossa on pohjalla kaksi helmiriviä ja viisi koristeellista nousevaa osiota joissa on kolme punaista rusettia. Hänellä ei myöskään ollut rannekorua mutta olen iloinen että nukella on molemmissa ranteissa suuret, kultaiset isoilla kivillä ja helmirivillä koristellut korut.

In the show Apple's hair is pulled back with a big, red bow but the doll comes with a big, golden crown. It has two rows of pearls in the bottom and five rising ornate pieces where's three red bows. She didn't either have bracelets but I'm glad the doll comes with two golden, big stoned and pearl stripe decorated ones. 


Ohjelmassa Applella ei ollut myöskään korvakoruja tai kaulakorua mutta yksi syy miksi rakastan näitä alkupään nukkeja on juurikin nämä lisätyt korut ja yksityiskohdat jotka tekevät nukestä elävämmän ja erikoisemman.
Korvakorut ovat punaiset omenat rusetilla ja kaulakoru on aivan ihana valkoinen helminauha kolmessa kerroksessa ja alimmassa on suuri, punainen omena.

In the show Apple didn't have neither earrings or necklace either but one reason why I love these first dolls are these added details and accessories that makes the doll more alive and special. 
The earrings are red apples with a bow and the necklace is absolutely adorable three rowed, white pearl necklace that has a big, red apple in the bottom row. 
Apple kannustaa kouluaan suurella, kultaisella torvella jonka reunat aukeavat kuin kukan terälehdet. Kahva on kuin lehdistä tehty ja torvesta roikkuu suuri, punainen viiri koulun logolla.

Apple cheers for the school with a big, golden horn which borders are like petals of a flower. The handle is like made from leaves. From the horn drops a big, red flag with the school logo. Raven on saanut violetin ja mustan värisiin hiuksiinsa suuret, punaiset raidat molemmin puolin päätä sekä keskelle taakse. Ja näyttää upealta. Hänellä on jakaus oikealla ja hiukset on vedetty yksinkertaisesti tiukalle poninhännälle vasemmalle puolen.

Raven has got red stripes to her violet and black hair, on both side of her head and in the middle of head. And she looks great. She has parting in the right and hair is pulled to left to a simple, low ponytail.


Hänellä on tunnusomainen violetti luomiväri jonka päällä on vaaleaa kimalletta. Hänen kulmat on tummemmat ja paksummat kuin Applella ja tämä hieman tasoittaa sitä että hän ei näytä yhtä ärtyneelle. Hänellä on yhtä punaiset huulet kuin Apllellakin ja väri sopii hänelle uskomattoman hyvin.
Minun nukellani on hieman huono silmä, iiriksen päälle on tuhnuuntunut silmän omaa väriä.

She has her basic violet eyeshadow and some translucent glitter over it. Her brows are darker and thicker than Apple has and this balances it out that she doesn't look so annoyed. She has as red lips as Apple do and the colour looks awesome on her.
My doll has a bit of a bad eye as the colour of her eye has spread on her iris.
Ravenilla on lyhyt, musta nahkajakku laajalla kauluksella ja violeteilla puolihihoilla joiden olkapäät ovat kulmikkaat. Ohjelmassa takissa on pienempi kauluri ja vetoketju. Takin alla on lila, hihaton toppi johon on painettu koulun logoja ja joka levenee reilusti alaspäin koska takana vyötäröstä alaspäin on leveä, musta tylli joka yltää polviin asti. Etuosasta toppi on lantiopituinen. Jaloissaan hänellä on mustat legginssit joissa on kiiltävä timanttikuviointi ja punaiset raidat sivuissa.

Raven has a short, black leather coat with wide collar and violet half sleeves that are spiked from the shoulders. In the show the collar is smaller and the jacket has a zipper. Under the jacket she has a lilac sleeveless shirt with school crest printed on it. It gets really wide after waist as there is a knee-length, black tulle behind the shirt. From the front the shirt is shorter. She has black leggings with shiny diamond pattern on them and red stripe on sides. 


Raven on ottanut kenkien värin Kuninkaallisilta ja näyttää todella hyvältä näissä punaisissa, piikikkäissä kengissä joissa on ketjuja kannassa koristeena ja kaksi mustaa rengasta nilkassa.

Raven has token Royal red colour to her shoes and looks great in these spiked heels with chains in the back and two black ring on the ankle. 

Violetti lippalakki hopeisella "kruunulla" jossa on koulun logo. Lakki on neliskanttinen, koristeltu kauttaaltaan niiteillä ja keskustaa kohden on kolme lehteä. Lipassa on koristetikkaukset. Lakki ei istu kovin hyvin nuken päähän, se pitäisi lämmöllä muovata siihen mutta en itse ole muutenkaan kovin innostunut tästä lippalakista joten ei haittaa että se tippuu päästä.

Violet cap with a silver "crown" which has the school crest in it. It's square, decorated fully with rivet pattern and towards the middle are three leaves on top. In the visor there is decorative stitches. The cap doesn't sit well to her head, it should be molded with heat to fit but I'm not too thrilled of this cap so I don't mind it dropping off. 

Omituisesti Raven tulee vain yhdellä korvakorulla joka ei tahtonut nyt tämän syvemmälle tunkeutua. Itse koru on kaunis, hopeinen höyhen josta lähtee korvan muotoa mukaillen siipi. Ohjelmassa hänellä ei ole korvakorua joka on sääli sillä tämä on todella kaunis.
Tässä myös näkyy kaulurin sivuprofiili.

Oddly Raven comes with just one earring which didn't want to go more in than this. The earring is absolutely beautiful, silver feather from which leaves a silver wing going by the ear. In the show she doesn't have an earring which is a shame as this is so beautiful.
Here you also see the side view of the collar. 

Hopeisen kaulurin kiinnike on hyvin koristeellinen lehtikuvioineen ja koristekivineen. pisteenä i:n päälle siitä tippuu pieni pisaranmuotoinen helmi. Itse kauluri on tehty hopeisista sulista jotka muotoilevat pään muotoa ja pitenevät takana.

The silver lock for the collar is very ornamented with it's leaf-patterns and decorative brooch. I love as a little detail there is a silver drop in the front. The collar itself is made from silver feathers which are shaped to go close to the head and rise from the back.

Rannekoruna hänellä on kaksi hopeista niittiranneketta joiden välissä on kaksirivinen, pyöreillä tapeilla koristeltu osio. Alimmasta niittirannekkeesta tippuu kolme hopeista ketjua.

As a bracelet she has two silver rivet-decorated and in between them a two-rowed ball decorated one. From the lowest one drops three silver chains. 
Raven kannustaa kouluaan violetilla lipulla jonka keskellä on hopeinen raita punaisilla reunoilla ja koulun logo. Varsi on hopeinen ja hyvin koristeellinen.

Raven cheers for her school with a violet flag that has a silver stripe in the middle with red borders and the school crest on top of all. The rod is silver and beautifully decorated.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti