torstai 31. elokuuta 2017

Alistair Wonderland nukke / Alistair Wonderland doll

Alistair kuuluu vitosaaltoon ja vaikka hänet luetaankin tavallaan Ihmemaalaiseksi, hän on samanpituinen kuin muutkin pojat. Hänellä on geelillä kyllästetyt, vaaleat hiukset joissa on jakaus oikealla ja suorakulmassa takana. Etuhiuksia on nostettu hieman ja vedetty hieman taakse. Pesun jälkeen hiukset ovat sotkuiset ja näyttävät paljon enemmän samalta kuin ohjelmassa vaikka yksiväriset ovatkin. 
Hänen värit ovat ruskea ja sininen ja hänen teemanaan on seikkailu mutta takki kertoo Ihmemaasta. 
Alistair belongs to the fifth wave and even though he is in a way considered to be from Wonderland he is as tall as the other boys. He has blonde hair filled with gel, parting on right and back making a right angle. His front hair is lifted and moved back a bit. After washing his hair is more messy and looks a lot like the hair he has on show even though they are one colour only. 
His colours are brown and blue and theme is adventure but his jacket tells about Wonderland.


Tässä näkyy kaljut läikät jotka geelillä veto on tehnyt sekä kammottavan jakauksen ja kuinka täynnä geeliä pää oikeasti on.

Here you can see the bald spots the gel hairdo makes and the horrible parting and also how filled with gel his head truly is. 

Alistairilla on kirkkaan siniset silmät ja persikkaista luomiväriä (jostain syystä). Hänen kulmat ovat vaaleanruskeat ja huulet vaalean vaaleanpunaiset.

Alistair has bright blue eyes and peachy eyeshadow (for some reason). His eyebrows are light brown and lips light light pink. 
Hänellä on ruskeat capripituiset housut ja vaaleankeltainen hihaton paita joka on ommeltu sivusaumoista takkiin kiinni. Takki on tumman sininen ja edestä avoin. Siinä on suuret kaulukset ja kertaalleen käärityt hihansuut. Printti koostuu vaaleankeltaisista kelloista, pulloista, kierteistä sekä vaaleansinisistä pyörteistä, teekannuista, avaimenrei'istä ja kortin risteistä.
Ohjelmaan eroten paidassa ei ole syvää kaula-aukkoa ja karttakuviointia mutta takissa on sitäkin enemmän kuvioita. Siitä puuttuu tosin tummat reunukset kauluksesta ja kuviointi hihankäänteistä. Hänellä on myös aina pieni kapseli -riipus kaulan ympärillä joka nukelta puuttuu.

He has brown shortened trousers and a light yellow shirt which is sewn to the jacket from the side seams. The jacket is dark blue and open from front. It has big collars and sleeves turned once from the ends. The print is light yellow clocks, vials, spirals and light blue swirls, teapots, keyholes and card crosses. 
Differing from the show the shirt doesn't have a deep neck hole and a map print but the jacket has a lot more print in it. It misses the dark blue bordering from the collar and print from the turned sleeves. He also holds a small vial necklace all the time that the doll misses.

Seikkailijalla on oltava paksut, hyvät nahkasaappaat ja nämä näyttävät olleenkin jo kovassa käytössä. Pohjassa on syvä kuvio ja jalkaosa muodostuu kolmesta osasta. Nilkan yli menee paksu nahkahihna jossa on suuri solki. Bootsien yläpäässä on kaksi nahkahihnaa myös solkineen.

An adventurer needs good, thick leather boots and these seems to be in long use already. The bottom has a deep print in it and the foot part is sewn from three pieces. It has a wide leather strap in the ankle with a big buckle and two smaller ones on top of the boots. 

Juomapullo on suosikkiyksityiskohtani. Se on ruskea kangasmaisella pintaprintillä ja sen ympärillä on ruskea nauha. Se on, noh, normaali juomapullo, ehkä litran vetoinen, korkki... Mutta hihnassa sen salaisuus! Ruskea nahkahihna menee koko nuken ympäri ja siinä on kolme reikää sekä solkikiinnitys. Toisella puolen on normaali tappikiinnitys mutta toisella puolen on ruskea ketju johon on kiinnitetty suuri kompassi.

The drinking bottle is my favourite detail. It's brown with fabric like print and around it is a brown ribbon. It's, well, a drinking bottle, maybe takes a liter in, has a cap... But in strap is the secret! The brown leather strap goes all around the doll and it has three holes and buckle fastening. On the other side of bottle there's just a normal tightening but on other side there is a big compass on a brown chain.
Hyvin ansaittu hengähdyshetki. 
Well earned time of small rest.

Bunny ei ole pelkästään Alistairin paras ystävä mutta myös hänen ihastuksensa. Onneksi tunne on molemminpuolinen!
Bunny isn't only Alistair's best friend but also his crush. Luckily she has a crush on him too!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti