sunnuntai 14. elokuuta 2016

Apple White Laittautuja nukke / Apple White Getting Fairest doll

Apple tuli kultaisen standin kanssa mutta kuvatessa ei sattunut olemaan mukana. Laittautujahahmot tulevat oman hyllykön kanssa jossa heille on vaihtoehtoja mitä laittaa asusteeksi. Applen mukana tulee valkoinen, koristeellinen peili sekä kaksi kruunua. Applen hyllykkö on kultainen, koristeellinen punaisilla hyllyillä joissa on Ever After High:n logo. Edessä on valkoinen, koristeellinen reuna jossa on kolme punaista omenaa.
Applen hiukset on kiharrettu pilleillä ja kuumalla vedellä, yksi osa hiukan liiankin rajusti mutta sovitaan että Apple nousi juuri sängystä. ;)

Apple came with golden stand but it wasn't with me while photographing. Getting Fairest dolls come with their own shelf where they have accessories they can choose from. Apple has white, decorative mirror and two crowns with her shelf. The shelf is golden and royally decorated, it has red shelves with Ever After High logo on them and in front there is a white border decorated with swirls, pearls and three red apple. 
Apple's hair has been curled with straws and hot water for the shootings, one part a bit too tightly but let's just agree she just got up from the bed. ;) 

Applella on mukavan kevyt mutta minun makuun vähän turhan värikäs meikki laittautumiseen tai aamuksi. Hänellä on persikkaisen pinkkiä ja hopeista luomiväriä, hieman poskipunaa ja vaalean pinkit huulet.
Pidän hänen hiustyylistään, jakaus sopii hänelle todella hyvin ja vaikka hänen oikealla puolella on tehdasvalmisteinen kihara joka sitkeästi tippuu hänen kasvoilleen se on todella kaunis yksityiskohta.

Apple has nice and light make-up but a bit too colourful to my taste for morning or to get ready for an evening. She has light peach shaded pink and silver eyeshadow, hint of blush and light pink lips. I like her hairstyle, the parting suits her so well and even though there is factory made curl on the right that drops to her face all the time it's really pretty detail. 


Applella on hiuksissa suloinen omenakoriste. Tästä nukesta huomasi jo että hiuksia on vähemmän kuin signaturella koska kiharoiden teon ja avalun jälkeen oli silti vaikeaa peitellä paljastuneita kaljuja läikkiä.

Apple has adorable red apple clasp in her hair. From this doll you could tell there is a lot less hair than signatures as after making and opening the curls it was hard to try to cover all the bald spots.

Applen aamutakki on vaaleanpunainen, suloisen pehmeä ja lyhyt. (Mutta jos muistelee miten lyhyitä hamosia itsekin nuorena piti niin juuri sopivan pituinen.) Takissa on puolipitkät, suorat hihat ja vaaleanpunainen rypytys reunassa.
Yöpaita on punainen musta-kultaisella vinoneliökuviolla. Siinä on musta, painettu kaulus ja suuri musta rusetti sen alla. Helmaa kiertää valkoinen pitsi.
Ottaen huomioon Applen aseman ja rakkauden näyttävyyteen tämä asu on yllättävän... no, laimea. Nätti, mutta perusnätti.

Apple's robe is pink, soft and short. (But thinking how short skirts I wore in that age it's just right.) It has straight sleeves up to elbow and pink ruffle around the robe. The nightgown is red with black and golden diamond print. It has printed on, black collar and big, black bow under it. The hem has white lace. 
Considering Apple's rank and love to showing clothes this outfit is surprisingly... well, lame. It's pretty, but it's pretty basic. 


Jopa aamutossut on korkealla korolla. Ne ovat valkeat, hieman helmenhohtoiset ja jatkavat samaa vinoneliö kuviota, nyt vain painettuna napeilla syvään. (Miksi tätä kuviota oikeasti kutsutaan?) Edessä on valkoinen rusetti jonka keskellä on valkoinen omena.

Even slippers are with high heels. They're white with slight pearl shine and have the same diamond pattern but this time the buttons press it's to 3D. (What this pattern is really called?) In the front there is white bow with white apple.   
Aika suunnitella minkä kruunun laittaisikaan päähän.     Time to plan which crown to wear.    

Ensimmäinen kruunu on vaaleanpunainen helmillä koristeltu tiara jonka keskellä on sydän ja sen päällä rusetti jonka keskustassa on omena. Minun makuuni tämä on hieman liian äitelän ylisöpö. Väri ja tyyli ei sovi Applelle lainkaan. Toinen kruunu on kultainen, vahvoin filigraanikoristein koristeltu jonka keskustassa on punainen kivi. Tämä kruunu on todellakin Applelle sopiva mutta laittautumiseen tai kotiinpaluu -juhlaan liian kuninkaallinen ja vakava.

The first crown is pink, pearl decorated tiara which has a heart in the middle and on top of that a bow with an apple in the middle. To my taste this is overly cute and sweet. The colour and style doesn't fit Apple. The other crown is golden, filigreeing decorated and has a red stone in the middle. This crown truly fits Apple but to getting ready or for Thronecoming it's too royal and serious. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti