torstai 18. elokuuta 2016

Raven Queen laittautuja nukke / Raven Queen Getting Fairest doll

Raven tuli muistaakseni hopeisella standilla mutta en ole aivan varma. Musta sopii neidille hyvin kyllä myös (paitsi tossujen osalta kun katoaa sinne). Ravenin hylly on hopeinen, koristeltu ja yläosassa on piikkejä, edessä on musta sulkia muistuttava reuna piikin kanssa ja hyllyt ovat violetit joissa on Ever After High logo. Hyllykössä mukana tulee violetti peili ja kaksi kaulusta.

If I remember right Raven came with silver stand but the black one suits her fine too (except the slippers fade in). Raven's shelf is silver and decorated with swirls and spikes. In the front is a black feathers and spike wall and the shelves are purple with Ever After High logo on them. The shelf comes with a purple mirror and two collars.


Ravenin hiukset on nostettu edestä ja sidottu pienelle poninhännälle taakse, muutoin hänen hiukset liehuvat vapaina. Tämä hiustyyli tuo täydellisesti esiin hänen sydämenmuotoisen hiusrajan. Hänellä on tummat kulmakarvat, hyvin kevyt vaaleanpunainen, hopea ja harmaa silmämeikki, hiukan poskipunaa ja vaalean lilaa huulipunaa.
Tämä on ehdottomasti minun suosikki look Ravenilta. Hän näyttää niin yksinkertaisen kauniilta, kiltiltä, enemmän siltä mitä hän on sisältäpäin. Ja nuo kuulokkeet on upeat.

Raven's hair is pulled high from front and tied to small ponytail, otherwise they flow free. This hairstyle brings her heart-shaped hair line out well. She has dark brows and light pink, silver and grey make up. She has a hint of blush and light lilac lips. 
This look is my absolute favourite Raven look. She looks so clean, simple, kind, more of what she truly is. And the headphones rocks. Ravenin aamutakki on violetti, yksinkertainen muodoltaan ja lyhyt helmaltaan mutta hihat levenevät kyynärpäistä reilusti ja ovat koristeltu mustalla pitsillä.
Minusta olisi musta pitsi sopinut myös joko helmaan tai kaulalle, hieman liian yksinkertaiseksi jää tämä aamutakki.

Ravens robe is purple, simple shaped and short from hem but the sleeves widens a lot from elbow and are decorated with black lace. 
I think that black lace would have been fitting for the hem or as a collar too. Now the robe is a bit too simple. Kuvatahan saa mutta musiikin kuuntelua Raven ei lopettanut missään vaiheessa. Varmaan soi hänen suosikki levynsä Taylor Nopealta.
Ravenin yöpuku on lila, hihaton, yksinkertainen mekko jossa on mustia, violetteja ja valkoisia korppeja sekä lyhyt kaksinkertainen tyllihelma violettina ja mustana.

You may photoshoot but Raven never stops listening her music. Perhaps it was her favourite Taylor Quick album. 
Ravens nightgown is simple, lilac, sleeveless dress with black, purple and white raven print and two layered, ruffled, short hem in purple and black.  Ravenin tossut ovat mustat ja piikikkäät joiden etuosassa on kuninkallisen sinetin näköinen koriste ja mustaa karvaa. Ja ne ovat luonnollisesti korkeakorkoiset.

Raven's slippers are black and spiky. In the front there is what looks like a royal signet decoration and black fur. And naturally they are high heeled. 


 Voihan sitä kokeilla miten nämä kaulukset sopisivat tyyliin....     Might as well see will the collars fit to my style...

Ensimmäinen kauluri on hopeinen, hillitysti nouseva ja nopeasti levittyvä piikikkäällä reunuksella ja suurella kiinnitysnapilla. Tämä kauluri sopii hyvin kuulokkeisiin. 
Toinen kauluri on lila, niiteistä tehty, enemmän v-kaula-aukkoinen ja kauluri nousee enemmän taaksepäin ja kaartuu hieman. Edessä on musta korpinkallo nappina. Tämä kauluri sopii asun väritykseen ehkä paremmin mutta ei minusta ole kovin hyvännäköinen. 

The first collar is silver, it rises a bit and then spreads wider. It has spiky edge all around and big button in front. This collar goes well with the headphones. 
The other collar is lilac, filled with rivets and has more of a v-shaped neckline. The collar is thinner from front and rises more from the back and is a bit curved. In the front there is a black raven skull as a button. This collar fits to the outfit from it's colour, kinda, but I don't like it that much. 


Itseasiassa Ravenia ei tämä laittautuminen kiinnosta läheskään yhtä paljon kuin musiikin kuuntelu. Hänellä on hopeinen soitin koristeellisin reunoin ja niittikuulokkeet. (Jos ette ole vielä huomanneet.)

Actually Raven isn't as interested in Getting Fairest than listening music. She has a silver player with decorative borders and rivet headphones. (If you haven't yet noticed.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti