maanantai 8. elokuuta 2016

Cerise Hood nukke / Cerise Hood doll

 Cerise Hood on kolmas ja viimeinen esiteltävä toisesta signature julkaisusta. Hän on muista poiketen toisia pidempi, yhtä pitkä kuin Hunter Huntsman. Hänellä on hieman tummempi iho, lähelle Ashlyn Ellan ihonväriä. Hänellä on pitkät, suorat, tummanruskeat hiukset ja tuuhea, suora otsatukka jossa on valkoinen osio. Osa hiuksista on vapaana ja pieni osa sivusta on kahdesta kohdin kiinnitetty ja roikkuu etupuolella vasempaan käteen sidottuna. Cerisen värit ovat punainen, musta, harmaa, hopea ja ruskea. Hänen teemansa on metsä- ja susikeskeinen.

Cerise Hood is third and last to review from the second Signatures. She is taller than the other girls, as tall as Hunter Huntsman. She has slightly tanned skin, close to Ashlynn Ella's skin tone. She has straight, tall, dark brown hair with dense, straight bangs with white partition. Most of her hair flows free but she has small section token from the side and tied from two places hanging in front, yet rubberbanded to her left hand. Cerises colours are red, black, grey, silver and brown. Her theme is very forest and wolf orientated.


Tässä on esimerkki pituuseroista; Signature Madelaine Hatter edustaa lyhyintä nukkemallia, Legacy Day Raven Queen edustaa peruspituista nukkea ja Cerise Hood on tytöistä ainut näin pitkä nukke.

Here is an example of the height differences on dolls; Signature Madelaine Hatter represents the shortest doll model, Legacy day Raven Queen is the standard height and Cerise Hood is the only girl who is this tall. 

  
Cerisen iho näyttää tässä paljon vaaleammalle kuin todellisuudessa. Vaihtelevat kuvausolosuhteet kun on luonnonvalon varassa ja kuvaa eri kellonaikoihin. ;)
Cerisellä on harmaata, hopeista ja tummanharmaata luomiväriä sekä tummemmat kulmakarvat. Niissä on myös ensimmäisenä yritetty saada todellisuuden tuntua jättämällä muutama karva erikseen alussa. Itse piirrän kulmakarvat hyvin usein näin joten luonnollisesti pidän tästä ja paljon. Luulisi myös että harmaata ja hopeaa luomilla harmaille silmille näyttäisi liian yksipuoliselta mutta minusta Cerisellä on todella kauniit silmät. Huulilla hänellä on beigen ja vaalean mauvan väristä huulipunaa.
Kuvassa erottuu hyvin koko pään levyiset etuhiukset sekä erotettu hiusosio.

Cerises skin looks a lot lighter in here than in reality. The joy of varying shooting conditions when you shoot with natural light and in different times. ;)
Cerise has grey, silver and darker grey eyeshadow and darker brows. For the first time they have tried to get some reality in them too by having few hairs out in the beginning. I draw the brows often like it so naturally I like it a lot. You'd also thought that grey and silver for grey eyes would bee too blank but I think Cerise has very beautiful eyes. On lips she has mixed beige and mauve lipstick. In the picture you can see the whole head width bangs well. 

Yksi pettymys nukessa oli; hänellä ei ole suden korvia. Hänellä on vain hiukan terävät korvanpäät joita muilla ei ole. Minusta tässä olisi voinut olla radikaalimpi ja tehdä oikeat, suuremmat ja pidemmät korvat. Tuoda oikeasti esille hänen suden geenejä.

There was one disappointment in the doll; she doesn't have wolf ears. She has only just slightly pointed ears which others doesn't have. I think here they could have done better and make the more real, bigger, pointy ears. Really bring out her wolf genes. 

Cerisen viitta on puoliympyrän muotoinen joka on punaisella vuorityllillä vedetty pussimaiseksi. Huppu on kirkkaan punainen mutta itse viittaosa vaihtelee valkoisesta punaiseen ja on täynnä mustia ja hopeisia oksia. Hupussa on reikä hiuksille jotta ne voivat tippua vapaasti selkään ja sen voi vetää pitkälle peittämään Cerisen kasvoja. Viitta suljetaan edestä koristeellisilla ketjuhaoilla.   

Cerises cape is a half circle that is gathered a bit baggy with red lining tulle. The hood is bright red but the cape's surface gradients from white to red and is filled with black and silver branches. In the hood there is a hole from where the hair can drop to the back and it's big enough that you can pull it to cover her face. The cape is closed with decorative clasps.
Ensimmäinen kerta kun Cerise riisui viittansa. Hänellä on punamusta tartan kuvioinen helmasta viistoon leikattu tunika jossa on musta-hopeiset, kyynärpituiset hihat ja musta, vahvasti rypytetty kaksikerroksinen tyllihelma. Hänellä on harmaan hopeiset legginsit joissa krakleerattu kuvio. Hänellä on suuri. ruskea nahkavyö jossa on kolme nahkahihnaa pitämässä sitä kiinni. Vyöstä roikkuu kaksi hopeista ketjua joiden yhdistymiskohdasta tippuu yksi ketju alas jonka päässä on lehden muotoinen koru. Tuo tunika ja vyö on jotain jotka haluan tehdä itellenikin.

The first time Cerise has token her cape off. She has black and red tartan patterned tunic cut unevenly from the hem. The tunic has black and silver elbow length lace sleeves and gathered, two layered, black, tulle hem. She has grey -silver leggings with cracked pattern. She has large leather belt with three leather straps. From the belt there drops two silver chains and where they gather one chain drops and holds a leaf -shaped, silver pendant. That tunic and belt are something I want to do for myself as well. 


Cerisen bootsit ovat ruskeaa nahkaa ja yläreunassa on kaksi nahkaremmiä. Nauhojen päässä on pienet karvatupsut ja edessä nahkaremmin alta lähtee koristeelliset hapsut.
Ilman noita hapsuja nämä olisivat yliupeat kengät.

Cerises boots are brown leather and on the top there is two leather straps. In the end of the laces there is a small piece of fur. In the front from under a small leather strap there leaves a decorative leather tassels.
Without those tassels these boots would be over the top.Viitta kiinnitetään kahdella korukivellä jotka yhdistyvät kolminkertaisella ketjulla. Oikeasti kivien pitäisi olla punaiset. (Maalausta tiedossa) Cerisen vyö ja koru lähempää. Hänellä on myös musta, nahkainen rannekoru joka kiinnitetään kahdella nahkahihnalla. Hänen sormuksensa on punainen korukivi, samanlainen kuin viitan kiinnityksessä käytetyt.

The cape is shut with two decorative stone clasps which are united with three silver chains. The stones should be red so painting in the future. Closer look to Cerise's belt. She also has black leather bracelet with two leather straps around it and a ring which has a similar decorative stone as the cape clasps has. 


Punahilkan eväskori ja nuken löysä ranne joka ei jaksa pitää sitä ylhäällä.
Kori on ruskeaa punosta jonka päällä on harmaa puna tartankuvioinen liina. Reunat ovat joko karvaa tai rypytettyä kangasta, en oikein ota selvää, mutta siinä on kunnon lukot jotka ovat samanlaiset kuin viitassa olevat korukivet. Sanka on punainen ja punottu ja sen päässä ovat suloiset, punaiset rusetit.

Little Red Riding Hoods basket and the loose wrist of the doll that can't hold it well. 
The basket is brown and weaved and is covered with grey and red tartan cloth. The edge is either grey fur or folded fabric, I really can't tell. But it has good, sturdy locks, similar to the decorative stone clasps on her hood. The strap is red and twisted and has cute, red bows on the both ends of it. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti