torstai 25. elokuuta 2016

Madeline Hatter Laittautuja nukke / Madelaine Hatter Getting Fairest Doll

Madeline ja kuinka nuket ovat pakattuna. Kaikki ovat suhteellisen samalla tavalla paketissa, heillä on oma poseerauksensa ja hyllykkö vieressä ja yksi tavara sidottuna käteen. Mukana tulee musta standi ja avaimenmuotoinen harja. Paketin sivut näyttävät kirjalta ja takana on C. A Cupidin viesti ja kutsu Sydänpäivän tanssiaisiin. (Ei Thronecoming kuten virheellisesti aiemmin kirjoitin, tässä valmistaudutaan Sydäntanssiaisiin mutta asut ovat samat Thronecomingissa kyllä myös).

Madelaine and how the dolls are packed. All are packed quite the same way; they hold a pose and their shelf is tied next to them and they hold one thing. They come with black stand and key shaped brush. The sides of the package looks like a book and in behind there is a hext message from C. A. Cupid and an invitation to the True Hearts Day dance. (Not Thronecoming as I before said falsely, here they get ready to True Hearts Day but the same outfits are shown in Thronecoming too).

Madelinen hyllykkö on purppura, pienempi alhaalta ja pullistuu ylhäältä. Se on koristeltu kiekuroin ja takaosassa on kultaiset pidikkeet suurelle koristehatulle ja rusetille. Ylähylly on pyöristetty jotta hiuspannat istuvat siihen hyvin ja on sikinsokin sekaisin olevaa nauhaa joka muodostaa hyllyn. Alahylly on sininen myös mutta samanlainen kuin muillakin, sisältäen Ever After Highn logon. Hyllykössä on kaksi hiuspantaa ja kädessä hänellä on pieni, turkoosi peili.

Maddies shelf is purple, smaller from down and bulges on top. It's decorated with swirls and in the back are golden holders for a decorative hat and it's bow. The upper shelf is rounded so the headbands would sit there tightly and is made from blue... mess. It has holes so it has to be decorative. ;) The lower shelf is similar with others, it's blue and has the Ever After High logo on it. The shelf includes one headband, one headband with hat and she has a turquoise pocket mirror on her hand.Madelinen hiukset on molemmin puolin söpöillä poninhännillä ja vedetty edestä taakse sinisellä hiuspannalla jossa on kultainen teekannu.
Meikki on taas hyvin kevyt, hieman vaaleanpunaista luomiväriä ja vaaleanpunaiset huulet. Hieman poskipunaakin havaittavissa. Signature Maddien meikki ei ole vahva ja on hänelle sopiva mutta minä pidän näistä puhdasnaamaisemmista versioista. Tuntuu kuin henkilön oikea kauneus pääsee silloin todella esiin.

Madelines hair is on cute pigtails and held back from front with a blue headband with a golden teapot. 
The make-up is again very light, a bit of light pink eyeshadow and light pink lips. A tad of blush and finished. Signature Maddie doesn't have strong make up and hers befit her well but I still prefer these more clean from face versions. It feels like then the persons true beauty comes truly out.

Madelinen aamutakki on hyvin yksinkertainen sininen takki hartioista rypytetyillä, suorilla hihoilla jotka yltää kyynärpäihin. Helmassa on purppuraa tylliä rypytettynä. Tämä on kaunis aamutakki mutta olisin toivonut jotain kummallisempaa ja kummalisempaa.

Maddies robe is very simple blue one with gathered shoulders, straight sleeves to the elbow and with purple tulle ruffle on bottom of the hem. This is a beautiful robe but I would have hoped for something curiousier and curiousier. 

Yöpuku on uskollinen Madelinen teemalle; se on valkoinen ja täynnä teekannuja ja -kuppeja. Helmassa on mustavalkea pystyraitainen rypytetty kaitale antamassa hieman lisäväriä sinisiin ja purppuroihin kuvioihin. Yläosa on leikkaukseltaan suora joten yöpuvussa ei ole varsinaisia hihoja mutta kangas laskeutuu alemmas olkapäiltä muodostaen pienet hihat. Reunat on huoliteltu sinisellä. Tämä olisi tylsän näköinen ilman helman rypytystä. Tällaisenaan pidän tästä kovin.

The nightgown is true to her theme; white dress filled with teapots and -cups. In the hem there is ruffled piece of black and white vertical stripes to give something more to the blue and purple print. The upper body cut is straight so the nightgown is sleeveless but the fabric does fold so that it makes small sleeves. The edges are trimmed with blue. This would be quite bland without the hem piece. Like this I like it a lot. 


Hups, Madeline ei sittenkään mahtunut istumaan hyllykköönsä! Noloa, nyt taisi tyttö jäädä jumiin... Mutta kaikkeahan on kokeiltava tietääkseen onko se mahdollista vai ei.

Ops, Madeline didn't fit to sit to her shelf after all! How embarrassing, I think she's stuck... But you have to try everything to know is it possible or not!Samalla kun Maddie yrittää nousta hyllystään voidaankin vilkaista aamutossuja. Ne ovat purppurat, hieman suomuisen näköiset joiden edessä on koristeena teepannu.

At the same time as Maddie tries to get off from her shelf we can take a look of her slippers. They are purple, a bit scaly looking and has a decorative teapot in the front.Hmm... Mitä näistä kaikista ihanista hatuista ja hiuspannoista pitäisi?
Yksi vaihtoehto olisi tämä purppura hiuspanta sinisisellä, sydämenmuotoisella hatulla jossa on vaaleansinisiä sydämiä edessä tai sitten tämä ihana, yksinkertainen musta hiuspanta violetilla hattukoristeella.

Hmm... What to wear of all these lovely hats and headbands? One option would be this purple headband with blue, heart-shaped hat with light blue hearts in the front or then this black one with violet hat decoration. Miksi valita jos voi käyttää kaikkia kerralla? Ongelma ratkaistu!

Why choose if you can wear them all at the same time? Problem solved!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti