perjantai 26. elokuuta 2016

Laittautuja nuket valokuvaukset /Getting Fairest Photoshoot

Sitä kuvittelisi että kuninkaalliset prinsessat osaisivat tulla kuvauksiin, tehdä osansa ja jatkaa sitten kiireistä päiväänsä. Pitää kuitenkin muistaa että kyse on teini-ikäisistä ja tytöt haluavat vain pitää hauskaa. Joskus on hauskaa kokeilla jotain uutta!

You would think that all the royal princesses would know to come to the photoshoots, do them and carry on with their busy day. Well, we have to remember these are teenagers and girls just wanna have fun! Sometimes it's fun to mix it up. 

Apple otti vain yhden Madelinen hatuista ja kikatti kuinka erilainen se oli verrattuina kruunuihin ja tiaroihin joihin hän on tottunut.

Apple took only one of Madeline's hats giggling how different it was from crowns and tiaras she's used to.
Raven ei pelännyt kokeilla jotain uutta ja hän itseasiassa piti Briarin tummista aurinkolaseista. Ne sopisivat hyvin tunnilla nukkumiseen huomaamatta. Applen sydäntiarasta hän ei ollut yhtä innostunut mutta kaikkeahan voi kokeilla...

Raven wasn't afraid to try something new and she actually liked Briar's dark glass crowns. They would be great at sleeping in class unnoticed. About Apple's heart tiara she wasn't interested at all but you can always try something new...Nukkuminen kuulosti Briarista hyvältä ajatukselta. Hän sai kuitenkin pidettyä silmiä auki vielä sen verran että kokeili Madelinen kultaista teepannua päähänsä ja tuumasi kuinka mukavasti se lämmitti. Madeline selitti että se vain kertoi että tee oli valmista. Ravenin kauluksesta Briar ei ollut niin innostunut, se oli aivan liian piikikäs ollakseen mukava niskatuki nukkuessa.

Sleeping sounded like a good idea to Briar. She managed to stay awake long enough that she tried on Madeline's golden teapot and thought how nicely it warmed her up. Madeline explained that was just how you knew the tea was ready. From Raven's collar she didn't like that much, it was way too spiky to be comfortable neck supporter while sleeping. Madeline pääsi kerrankin kokeilemaan oikein kuninkaallista kruunua, mutta ihmetteli kun kruunu vain oli eikä sieltä saanut vedettyä pöytää tai edes yhtä kuppia teetä. Hän tuli tulokseen että hänen oma hattunsa on paras. Ravenin niittikaulus oli hänestä niin sopiva hänen yöpukuunsa että hän lainasi sitä muutaman kerran jatkossakin.

Madeline got to wear for once a true, royal crown, but she wondered how it just stood in her head and you couldn't get a table or even a cup of tea from it. She thought her hat was the best for her. Raven's riven collar fit her outfit so well she lent it couple of times afterwards too. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti