maanantai 3. lokakuuta 2016

Poppy O'Hair nukke / Poppy O'Hair doll


Poppy O'Hair on perusnukkien kolmosaaltoa ja tulee kaksoissiskonsa Hollyn kanssa samassa paketissa. Poppy on perusvaalea ja peruspituinen. Hänellä on samanväriset vaalean kuparit hiukset kuin sisarellaankin, mutta hän on leikannut ne lyhyiksi ja epäsymmetrisiksi. Vasen puoli on lyhyempi ja vedetty geelillä taakse, jakaus on vasemmalla puolen ja oikea puoli pitenee nopeasti hartiapituiseksi teräväksi kärjeksi. Päällyshiukset jakauksesta oikealle on värjätty violeteiksi.
Poppyn värit ovat musta, pinkki ja violetti ja kuten sisarensakin hän koristaa teemaansa leteillä mutta myös niiteillä, ketjuilla ja saksilla.

Poppy O'Hair is third wave from basic dolls and comes with her twin sister Holly in the same package. Poppy is basic height and light. She has the same strawberry blonde hair colour as her sister but she has cut them asymmetrical and short. The left side is shorter and pulled back with gel, parting is on the left side and the right side gets longer quick to a sharp spike in front. The top of the hair from the parting to the right is dyed violet. 
Poppy's colours are black, pink and violet and like her sister her theme goes around braids. She also adds rivets, chains and scissors to that theme. 


Kaksoissisaret yhdessä. Holly tosin tulee kultaisen harjan ja standin kanssa, Poppylla molemmat ovat hopeiset.

The twin sisters united. Holly though comes with golden brush and stand while Poppy have silver ones. 

Poppylla on turkoosin vihertävät silmät ja kiiltävän pinkki ja violetti luomiväri sekä pinkit huulet. Verrattuna Holly nukkeen Poppyn kulmakarvat näyttävät maalatuilta kun taas Hollyn näyttävät painetuilta. 
Vaikka Poppy on kuninkaallista syntyperää hän käyttää kruunun tai tiaran sijaan pinkkiä, sidottua huivia hiuspantana. 

Poppy has turquoise-green eyes and shiny, light pink and violet eyeshadow and pink lips. Compared to Holly -doll Poppy's eyebrows look painted where Holly's look printed. 
Even though Poppy is royal heritage she doesn't use crown or tiara. She uses a pink, tied scarf as a headband.

Poppy kietoutuu jättimäiseen, harmaaseen huiviin jossa on pinkki unikko, hakaneula, violetti ketju ja pienet sakset rintaneulana. Sen alla hänellä on empiremekko jonka etuosan sivut ovat mustat ja keskusta pinkki. Mekossa on pinkit tyllistä tehdyt raglanhihat joissa on nyöritys-printti edessä ja takana. Helmaosa on violetista pinkkiin väriä vaihtava kangas jossa on palmikko printti ja hopeisia saksia sekä... noh, länttejä. Vyötäröllä hänellä on musta, nahkainen, palmikoitu vyö jonka etuosassa on ristikkäiset nyörit.

Poppy intertwines into a huge, grey scarf which has a pink poppy, safety pin, violet chain and small scissors as brooch. Underneath she has an empire dress with black front sides and pink front. It has pink tulle raglan sleeves with lacing print in front and back. The hem switches from violet to pink and has a braid printing and silver scissors and blots on it. On the waist she has black, leather, braided belt with crossing laces.Poppylla on mustat legginsit joiden sivut ovat mustaa tylliä joissa on punainen nyöritys. Miksei tällaisia legginssejä (tai sukkahousuja) löydy oikeassa elämässä paksummille aikuisille? Nämä ovat ihanat!
Poppyn kengät ovat pinkit bootsit joita hän ei ole vaivautunut nyörittämään ylös asti. Korot ovat hopeiset ja niissä on sakset. 

Poppy has black leggings which sides are black tulle with red lacing print. Why this kind of leggings (or pantyhose) aren't made in real life for bigger adults? I love these! 
Poppy's shoes are pink boots that she hasn't bothered to lace all the way up. The heels are silver and decorated with scissors.Poppylla on hopeiset saksikorvakorut joista vasemmasta lähtee kaksi ketjua ylemmäksi korvaan ja kiinnittyy renkailla korvanlehteen. 

Poppy has silver scissors earrings. The left has two chains leaving to upper ear where it's held by two rings. 

Poppyn saksimania jatkuu sormuksessa; kyllä, se on hopeiset sakset. Rannekoruna hänellä on violetti hiuspompula (ihana yksityiskohta!), hopeinen letitetty naru sekä niittiranneke josta lähtee hopeisia ketjuja.

Poppy's scissors mania continues in her ring; yes, it's silver scissors! As bracelet she has violet bobble (loving it as a detail!), silver braided string and rivet bracelet with dropping silver chains. 

Poppyn käsilaukku on hiusstylistin musta nahkalaukku mustalla, letitetyllä nyörillä. Kassissa hänellä on pinkki krokotiilin leuat, hopeiset sakset ja violetti kampa. 

Poppy's handbag is hairstylists black, leather bag with black, braided strap. In it she has pink crocodile jaws, silver scissors and violet comb.

"Ihana nähdä taas Holly!"
"It's so lovely to see you again Holly!"

"Sinun huivisi ovat aivan ihania Poppy!"
"Holly! Saat lainata niitä mutta pyydä ensin lupa! Anna se nyt takaisin!"
"I just love your scarves, Poppy!"
"Holly! You can lend them if you ask me first! Give it back!"

"Olet oikeassa. Anteeksi. Tässä."
"You're right. I'm sorry, here."

"Saanko nyt lainata sitä?"
"Can I borrow it now?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti