torstai 24. elokuuta 2017

Alistair Wonderland

Alistair Wonderland on Liisan poika tarinasta Liisa Ihmemaassa. Hän on Kuninkaallinen vaikka asuukin jo valmiiksi Ihmemaassa. Hän rakastaa arvoituksia ja mysteerejä ja tutkii kaiken eriskummallisen tai Ihmemaan tapauksessa normaalin löytääksen mysteerin ratkaistavaksi. Hän on myös hyvä ratkaisemaan kaiken tielleen tulevan. Hän on utelias ja haluaa tutkia kartan ulkopuolella olevaa maailmaa. Hän on rohkea, joskus uhkarohkeakin, hyvin lojaali ystävilleen, epäitsekäs mutta joskus epäileväinen uusia ihmisiä kohtaan. Hän viihtyy parhaiten läheisimpien ystäviensä seurassa tai itsekseen. Hän myös on epäileväinen ruokia ja juomia kohtaan koska hän pelkää että jokin niistä vielä kutistaa tai suurentaa hänet.
Screenshot c/Mattel
Alistair Wonderland is Alice's son from the story Alice's Adventure's in Wonderland. He is a Royal even though he lives already in the Wonderland. He loves mysteries and riddles and explores everything out of ordinary, or in Wonderland's case, normal to find a mystery to solve. He is also very good at solving things coming to his way. He is curious and wants to explore all that isn't explored yet. He is brave, sometimes foolishly, fiercely loyal to his friends, unselfish but sometimes suspicious towards others. He prefers the company of his closest friends or being alone. He also can be suspicious towards food and drinks as he fears they will shrink or grow him. 
Screenshot c/Mattel
Poikia on ohjelmassa pääosassa hyvin vähän joten he ovat hieman suurennuslasin alla mutta heillä on myös enemmän mahdollisuuksia loistaa ja tuoda itseään esille. Alistair on yhden suosikkitarinani suosikkihahmon poika, seikkailija, ainekset kaikkeen josta olisin todella innoissani ja haluaisin pitää hänestä mutta valitettavasti hän jää hyvin pinnalliseksi. Hän on komea, mukava, lojaali, hauska... Kuin naapurin poika joka on liian täydellinen. Hänen päiväkirjassaan hän näyttää inhimillisempää puolta epäillessään itseään ja hermoillessaan että hän ei ole mikään sankari joksi kaikki häntä luulee mutta tämäkin käännettiin hänen voitokseen. Hän tarvitsisi heikkouksia, inhimillisempää puolta jolloin hän voisi loistaa hahmona. Nyt tekee mieli vain näyttää kieltä.
Screenshot c/Mattel

There is fewer boys in spotlight in the show so they are under tighter observation but they also have better chances to bring theirselves out. Alistair is the son of one of my favourite story favourite character, adventurer, everything that I could be excited about him and like him and I'd like to like him but no. He's handsome, nice, loyal, fun... Like the boy next door who is just too perfect. And that's the problem, he's one note; perfect. In his diary he shows more human side of himself while he doubts himself and is nervous that he's not the hero all thinks he is but even that is turned to his victory. He would need some weaknesses, something to be more relatable so he could shine as a character. Now I just want to show my tongue at him.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti