torstai 17. elokuuta 2017

Bunny Blanc nukke / Bunny Blanc doll

Bunny Blanc kuuluu vitosaaltoon ja kuten kaikki Ihmemaalaiset, hän on normaalia lyhyempi. Hänellä on olkapäille ulottuvat, platinan vaaleat hiukset tiukasti geelillä vedettynä laatikkoleikkauksena ja suorat otsahiukset. Kuten ohjelmassakin, Bunnyn ihonväri on vaaleanpunainen.
Bunnylla ei ole selkeää värikarttaa mutta hän pitää pastellisävyistä mustan ja valkean kanssa. Teemanaan hänellä on selkeästi aika kellojen, sen osien ja tiimalaisien muodossa.
Hänen mukanaan tulee kultainen ständi ja harja sekä päiväkirja.
Bunny on ollut minulla avattuna jo aika kauan joten oikealla on kuva kun hänet on suoraan otettu laatikosta. Tämän jälkeen hiukset on osittain pesty ja kammattu auki kuten standissa olevissa kuvissa näkyy.
Bunny Blanc belongs to the fifth wave and like all the Wonderlandians, she is shorter than basic doll. She has shoulder length, box cut platinum blonde hair with full, straight fringe. Like in the show her skin tone is light pink. 
Bunny doesn't have a clear colour map but she like pastel colours with black and white. Her theme is time with clocks, their parts and hourglasses.
With her comes golden stand, brush and a diary. 
Bunny has been off from box for a quite a while with me so in the right there is a picture when she is straight out of the box. After this I have partly washed her hair and combed it as you can see from the pictures with stand.Kaikki Bunny nuket joista tiedän tulevat turkoosin sinisillä silmillä jotka harittavat hieman.
Hänellä on hopeaa ja lilaa luomiväriä sekä tumman pinkkiä huulipunaa.

All the Bunny dolls I know of has turquoise blue eyes looking a bit in different directions. 
She has silver and lilac eyeshadow and dark pink lipstick.

Bunnylla on musta, hihaton paita jonka päällä etuosassa hänellä on harmaa liivi valkoisella turkiskauluksella. Vaaleanvihreä hame joka on takaa hieman pidempi ja jossa on mustavalkeita kelloja on rypytetty vyötärölle. Helmassa on vaaleanpunaisista laatikoista ja mustista palkeista muodostettu ruutukuvio joka on rypytetty helmaaan. Kaulassa hänellä on musta, tärkätty kaulus josta tippuu löysästi solmittu, pinkki huivi.
Ohjelmassa Bunnylla ei ole mustaa puseroa alla vaan kelloprinttinen hame on mekko valkoisilla, puolipitkillä hihoilla. Hänen ruudullinen rypytys on toinen hame joka näkyy päällimmäisen mekon alta. Hänellä on myös kello liivintaskussa.

Bunny has a black, sleeveless shirt and on top of it in the front a grey vest with white fur collar. Light mint skirt is a bit longer from behind, gathered on waist and has black and white clock print in it. At the bottom is a ruffle where light pink boxes and black blocks makes a tartan like pattern. On her neck she has black, hard collar and loosely tied, pink scarf under it. 
In the show Bunny doesn't have black shirt under but the clock print skirt is a dress with white, elbow length sleeves. Her ruffle in the skirt is another skirt that shows under the dress. She also has a clock in the pocket of her vest.

Mie varmaan toistan itseäni mut mie RAKASTAN NÄITÄ KENKIÄ! Valkoiset polvisukat mustalla napituksella on niin upeat, historialliset, steampunkit ja nuo suloiset mustat korkokengät numeroprintillä, kirjaimellisella tiimalasikannalla ja pienellä kaninhännällä takana on vain yksinkertaisesti täydelliset ja sopivat Bunnylle yhtä täydellisesti.

I think I'm repeating myself but I LOVE THESE SHOES! The white knee high socks with black buttons are so gorgeous, historic, steampunk and those cute little black high heels with number print, a literal hourglass heel and small bunny tail in back are just simply perfect and fits Bunny simply perfectly. Bunnyllä on musta hiuspanta johon on kiinnitetty hänen valkoiset kaninkorvat vaaleanpunaisella sisuksella sekä musta silinterihattu numeropainatuksella ja kultaisella kellolla sekä sulalla edessä.

Bunny has black headband where her white bunny ears with light pink inside is attached. It also has a black top hat with number pattern and a golden watch with a golden feather.

Korvakoru on kultainen jonka päässä on pientä röpelöä josta lähtee kolme pitempää suikaletta, kuin käpy. En ole varma mitä tämä esittää.
Bunny käyttää mustia hansikkaita joissa on valkoinen reunus kahdella napilla ja soljella kiristettävällä nauhalla.

Earring is golden and on top of is is small pieces, like rubble and from it drops three taller pieces like a pine cone. I don't know what it's supposed to be.
Bunny uses black gloves with white ruffles with two buttons and a strip with a buckle.

Mitä Valkoinen Kani olisi ilman kelloaan? Tämä on kultainen, kultaisella ketjulla ja vetoketjulla (tosin kello on niin ohut ettei sen sisään saa muuta mahdutettua kuin koneiston). Taustassa on aaltomaisia kuvioita ja etuosassa on mustavalkea kello joka näyttää kymmentä vaille kaksi. Maddien mielestä siis teeaika.

What would the White Rabbit be without her clock? This one is golden with a gold chain and zipper (thought the clock is so thin you couldn't fit anything but the machinery in it). In the back there is wavy pattern and on front black and white clock showing ten to two. That's tea time for Maddie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti