perjantai 11. elokuuta 2017

Bunny Blanc

Bunny Blanc on Valkoisen Kanin tytär Liisa Ihmemaasta. Hän on Kuninkaallinen ja pitää kohtalostaan vaikka hän onkin isänsä vastakohta; hän on rauhallinen eikä stressaa kellosta sillä hän on aina missä pitääkin olla juuri oikeaan aikaan vaikka hänellä ei suuntavaistoa olekaan. Hän pystyy muuntautumaan kaniksi ja muistelisin hänen sanoneen että hänellä onkin kaksi onnea tuovaa kanin jalkaa joka saa hänet olemaan aina ajoissa.
Hän on hyvin ujo ja kuten kanit, säikkyy herkästi. Hän onkin osaltaan hyvin riippuvainen ystävistään. Muuten hän on hyvin avulias ja kiltti, ja vaikka viihtyykin parhaiten parhaan ystävänsä seurassa hänellä ei ole ongelmia ystävystyä muiden kanssa.

Bunny Blanc is the daughter of the White Rabbit from Alice's Adventures in Wonderland. She's Royal and likes her destiny even though she is the opposite of her father; she's calm and doesn't stress about the clock as she is always where she should be in just the right time and never late even though she doesn't have any sense of direction. She change to a bunny and I recall she has said she has two lucky rabbit foot making her be in time. 
She is very shy and like rabbits, is startled easily. This makes her dependent of her friends. Otherwise she is very helpful, nice, sweet girl. Even though she prefers the company of her best friend the best she doesn't have troubles making new friends.

Screenshot c/Mattel
Bunny on saanut suhteellisen paljon ruutuaikaa mutta hänen hahmonsa on pysynyt ujona, säikkynä kanina. Myöskään päiväkirjat tai muut lähteet eivät ole syventäneet hahmoa vaikka todella toivoisin että hänestä kerrottaisiin enemmän. Bunny on mielenkiintoinen mutta jätetty tylsäksi sivuhahmoksi. Pidän todella paljon Bunnyn ulkonäöstä ja että hänet on näytetty mm. Lizzie Hearts:n Spring Unsprung kirjan taustassa ennen nuken julkaisua.

Bunny has got quite much screentime but she has remained as a shy, skittish rabbit. Not even the diaries or other sources has given more depth to the character even though I really wish there would be more of her. Bunny is interesting character but left as a dull side character. I really like how Bunny looks and that she was shown in Lizzie Heart's Spring Unsprung book's back way before the doll was launched.

Screencaption c/Mattel
Bunny kanimuodossaan.

Bunny in her Bunny form.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti