perjantai 14. lokakuuta 2016

Dexter Charming nukke / Dexter Charming doll


Dexter on kolmatta perusnukkien aaltoa ja miehen pituinen, eli yhtä pitkä kuin Hunter (ja Cerise). Hän jatkaa myös perusvaaleiden linjaa. Tässä alkaa jo nähdä että nuket eivät enää ole yksi yhteen ohjelman kanssa; Dexterin ruskeat hiukset ovat pöyhinnästä huolimatta lättänät ja takahiukset ovat pitkät. Edessä kuuluisi olla taltuttamaton pyörre töyhtönä ja takahiukset lyhyet.
Dexter luottaa pitkälti väreissä siniseen, harmaaseen ja mustaan. Toki kultaiset yksityiskohdat kuuluvat kuninkaalliselle.

Dexter belongs to the third Signature line and is the height of a man. That is as long as Hunter (and Cerise). He also continues the line of basic light skinned dolls. Here you start to already see that dolls aren't just like in the show; Dexter's brown hair are flat even though I tried to brush off the gel, and he has (relatively) long hair. In the front there should be unruly swirl as a tuft and his hair should be short from back. 
Dexter trusts  in colours in to blue, grey and black. Of course golden details belong to a royal. Dexterillä on kirkkaan siniset silmät ja miehisen tuuheat, ruskeat kulmakarvat yksinkertaisten, hieman neliskanttisten, mustien silmälasien takana. Hänellä on pään ympäri menevä, joka sivulta lievästi ylös nouseva, hyvin yksinkertaisesti koristeltu kruunu jonka edustassa on kivi ja kristallimaisia koristeita sen ympärillä.
Huulet eivät ole luonnossa onneksi noin vahvasti korallilla maalatut.

Dexter has bright blue eyes and thick, manly, brown brows behind his simple, bit squared, black glasses. His crown goes around his head and makes a small, sharp ascent on every side. It's simply decorated and has a stone in front and crystal- like stones around it. 
His lips aren't nature luckily that deeply coloured in coral. 


Dexter pukeutuu siniruudulliseen puvuntakkiin jossa ei ole kinnitystä mutta hieman vyötärön alapuolelta takki lähtee jyrkästi lakeutumaan ja on näin takaa pidempi. Hihoissa on leveät käännökset ja kaulus on suuri ja leveä jota koristaa kultainen nauha reunassa. Rinnassa hänellä on kultainen, pyöreä mitali jossa on tähti, siivet ja roikkuva kivi. Tämä kuvio on heidän perhevaakunassa.
Ohjelmassa takissa olisi valkoiset käännökset kultaisin kalvosinnapein, edessä kolme kultaista napia ja olkapoletit. Myös mitali on hieman erinäköinen.
Dexterillä on kaksinkerroin kaulan ympäri menevä raidallinen, sinivalkoinen huivi ja suorat, harmaat farkut.

Dexter wears a blue suit jacket with darker blue tartan pattern. It doesn't have a closing mechanism but a bit under the waist the coat turns with sharp cut to set behind, where it's longer. The sleeves have wide cuffs and the collar is big and wide and decorated with a golden trim. In his chest he has a round, golden medal with stars, wings and dropping stone. This figure can be found from their family crest. 
In the show the cuffs would be white and have golden cufflinks. In the front there would be three golden button and he would have shoulder tokens. Also the medal looks different. 
He has a blue and white striped scarf going twice around his neck and straight, grey jeans. Takin alla Dexterillä on musta hihaton paita sinisellä kohinalta näyttävällä printillä jonka päällä on oransseja Charming - perheen logoja. (Ohjelmassa hänellä on musta paita jossa on yksi iso logo keskellä rintaa.)
Olen silti iloinen että paita on oma, erillinen vaatekappaleensa. (Pahoittelut sotkuisesta hiuksista, hän nousi juuri nokosilta.)

Under the jacket Dexter has a sleeveless black shirt with blue static print and orange Charming logo prints. (In the show his shirt is black and has only one logo on his chest.) 
I'm still really happy this is a separate shirt. (Sorry for the messy hair, he just got up from nap.)
Farkut on tungettu kenkien sisään jotta kengät näkyisivät paremmin. Ne ovat korkeavartiset, siniset tennarit valkoisella pohjalla ja kärjellä. Nuo nauhat haluan kyllä maalata valkoisiksi myös.

The jeans are tucked inside the shoes to show them off better. They are high from ankle, blue sneakers with white bottom and front. Those laces I want to paint white as well.    
Asia jonka unohdin Hunterilla näyttää ja jonka toivoisin tytöillekin; LIIKKUVAT NILKAT! Miten ihana olisi pitää tytöillä sandaaleja!

One thing I forgot to show with Hunter and which I hope the girls would have; MOVING ANKLES! How lovely it would be to keep sandals with the girls!
  
Dexterillä on kultainen avainketju kolmessa kerroksessa. Alimmassa ketjussa on Charmingien logo, toisessa sama mitali joka hänellä on rinnassakin ja kolmannessa on pieni kello.

Dexter has a golden key chain in three levels. The lowest chain hols the family logo, the second keeps the same medal he has on his chest and uppermost has a small clock. 


Dexterillä on musta, suuri koulureppu (joka muistuttaa minusta lähinnä pienoisrinkkaa) mustalla hihnalla jolla sen voi viskata hänen olalle. Sinä on kahva yläosassa ja reppu suljetaan nyöreillä jonka päälle tulee läppä jonka saa soljella kiinni. (Reppu itsessään ei kuitenkaan ole aukeava.) Repussa on myös suuri etutasku ja sivutaskut sekä kiinnitysrenkaita. Reppu on ilmiselvästi ollut kovalla käytöllä sillä siinä on joko paikkoja tai kulumia. Repussa on koristeina smiley, nouseva aurinko sekä miekka ja kirves -napit, perheen logo ja koulun logo.

Dexter has big, black school bag (that to me looks more like a small outdoors backbag.) with a black strap with which you can throw it to his back. It has a handle on top and it's closed with ropes inside and with a flap on top that is buckled close. (The bag itself doesn't open.) The backbag has also a big front pocket with flap and two buckle closings, side pockets and multiple shackles. The bag has been used a lot as it's either patched or worn out from several places. As decoration the bag has a smiley, rising sun and sword and an axe buttons, family logo and school logo. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti