tiistai 18. lokakuuta 2016

Lizzie Hearts

Lizzie Hearts on Sydän Kuningattaren (parempi suomennos, kiitos?) tytär Liisa Ihmemaassa -sadusta. Lizzie on kotoisin Ihmemaasta mutta kun Paha Kuningatar langetsi kirouksen maan ylle Lizzie oli yksi harvoista jotka pääsivät pakoon. Hän on Kuninkaallinen, hyvin tietoinen asemastaan tulevana kuningattarena ja kaipaa Ihmemaahan kovasti. Hänen on ollut vaikea totuttautua Ever Afterin tapoihin, mutta hän pitää yllä salaista Ihmemaa puutarhaa joka saa hänet aina iloiseksi. Hän harrastaa edelleen krokettia siileillä ja pystyy rakentamaan mitä vain korteista. Hänellä on oma lemmikkisiili nimeltä Shuffle.

Lizzie Hearts is the daughter of Queen of Hearts from the story 'Alice's adventures in Wonderland'. Lizzie is from Wonderland but when the Evil Queen placed a curse on it Lizzie was one of the rare who got away. She is a Royal and very aware of her station of becoming a queen. She misses her homeland awfully lot and had troubles to settle in to Ever After. One thing that keeps her happy is her secret Wonderland garden. She still plays croquet with hedgehogs and can build whatever from cards. She has a pet hedgehog named Shuffle.


Lizzie on komenteleva, itsetietoinen, aina valmis katkomaan päitä ja vaatii paljon ympärilläolijoiltaan. Hänellä on äidiltään saatu korttipakka jossa on ohje jokaiselle päivälle ja jonka mukaan Lizzie yrittää elää pitääkseen äitinsä ylpeänä. Hän kuitenkin haluaa olla ymmärtäväisempi, hiljaisempi ja rauhallisempi kuningatar. Kun hän ei yritä olla kuningatar hän on hieman ujo mutta ystävällinen tyttö joka jopa suunnittelee asuja ja ompelee ne itse.

Lizzie is commanding, self-assertive, always ready to go off with their heads and she demands a lot from those around her. She has a pack of cards from her mother where is an advice for each day and Lizzie tries to live by the cards to make her mother proud. She still would want to be more understanding, silent and calm queen. When she doesn't try to be a queen she is a bit shy but friendly girl who even has eye for fashion and makes outfits herself. 


Lizzie on yksi suosikkihahmoistani. Hänessä on sisällytetty hänen oma kiltti persoona mutta myös tuleva kuningatar saumattomasti. Hän on hyvin syvällinen ja minusta väärinymmärretty hahmo. Hän pystyy olemaan uskomattoman hauska ollessaan oma, vakava, kuningatarmainen itsensä. Hänessä kohtaavat Ihmemaa ja Ever After luovat mielenkiintoisen farssin jonka ytimessä on hienosti kasvava hahmo.

Lizzie is one of my favourite characters. She has her own kind personality but also her Queen of Hearts personality mixed flawlessly. She is a deep and I think misunderstood character. She can be incredibly funny while being her own, serious, queen self. She is mixture of Wonderland and Ever After which makes an interesting farce , and in the middle of it is a greatly growing character. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti