lauantai 29. lokakuuta 2016

Hat-Tastic Briar BeautyEnsimmäisenä vieraana teejuhlissa on Briar Beauty suoraan laatikosta. Nuken mukana tulee musta standi ja harja. Ensimmäistä kertaa Briarille on annettu otsahiukset jotka on vedetty vasemmalta oikealle ja ommeltu päähän kiinni pinkillä narulla. (Mitä ihmettä?! Muuten ne sopivat hänelle erinomaisesti.) Otsahiusten etuosassa on paksu, pinkki raita ja muuten ne ovat ruskeat. Oikealta pinkit etuhiukset on kerätty päälaelle poninhännäksi jota pieni ruskea osio päälaelta kannattelee. Vasen puoli pinkkeine raitoineen soljuu vapaana. Latvat on kiharrettu poninhännästä ja etuhiusten latvat on käännetty, muuten hiukset ovat sotkuisen suorat. Ne tulevat saamaan ansaitsemansa kiharat.

The fist guest to the tea party is Briar Beauty straight from the box. The doll comes with black stand and brush. For the first time Briar has bangs, which are gathered from left to right and are sewn to her head with pink string. (What on earth?! Otherwise they fit her so well.) In the front of the bangs there is thick, pink stripe and otherwise it's brown. From the right the pink hair from front is gathered to a ponytail on top of the head from where a small section of brown hair keeps it on place. The left side flows free with it's pink stripe. The end of the hair is curled from the ponytail and the bangs are turned to a wave but otherwise we have box hair. They shall get the curls they deserve.


Tyylilleen uskollisena Briar luottaa pinkkiin luomiväriin ja pinkkiin glitteriin silmien ympärillä. Huulet ovat tällä nukella hieman liian ylhäällä joka saa hänet näyttämään että huulipunaa on vedetty reilusti huulirajojen ulkopuolelle. (Tyylimoka jota Briar ei koskaan tekisi.) Huulipunana on luonnollisesti vahva pinkki.
Pidän siitä että meikki on maltillinen koska Briar kokonaisuutena näyttää hyvin aikuismaiselta. (Se on tuo pillerihattu.) Täten kokonaisuus on hillitty mutta tyylikäs. Hatunhauskoihin juhliin tosin olisin kaivannut ehkä jotain räväkämpää kuin aikuis-Briar.

Faithful to her style Briar trusts to pink eyeshadow and pink glitter around her eyes. The lips are a bit too high on this doll and it makes her look like she would have drawn lipstick way over her natural lips. (Fashion mistake she would NEVER do.) On her lips is naturally hot pink. 
I like that the make up is so muted as Briar in whole looks very adult. (It's that pill hat.) Thus the overall look looks restraint but stylish. To hat-tastic party I would have though hoped something more flashy than adult-Briar. Briarin mekko on pinkki purppuralla ristikkoprintillä. Siinä on istuva yläosa, sydänkaula-aukko, musta tylli kaulaan asti ja pinkit tyllihiha rypytykset. Ne vaan tosin sojottaa ylöspäin. (Näyttää miusta hieman oudolta.) Helma on rypytetty ja siihen on lisätty mustia teepannun kuvia. Helman päällä on lievästi rypytetty, edestä avoin, lyhyempi helma. Tämä on valkoinen jossa kulkee mustat piikkiköynnökset reunassa ja sen sisällä on vaaleanpunaisella pohjalla mustia pisteitä, hopeisia teelusikoita sekä etureunassa pinkit ruusut. Vyötäröllä on musta, palmikoitu vyö.

Briar has a pink dress with purple crisscross pattern. It has sitting bodice with sweetheart neckline, black tulle up to neck and pink tulle ruffles as sleeves. They just point up, though, (Looks odd to me.) The hem is gathered and has black teapots in it. Above the hem is another one, shorter and open from front. It's white and has black, thorny vine going near the border. Inside of it is light pink and it has black dots, silver spoons and a pink rose on the front edge. On her waist she has black, braided belt. Jaloissa hänellä on mustat verkkosukkahousut ja kenkinä pinkit, edestä epätasaiset ja kannasta rypytetyt korkokengät. Kantana on hopeinen, jalan kaarta myötäilevä spiraalein koristeltu kanta joka kaartuu pieneksi kannaksi, kuin tuolin jalaksi. Edessä on kolme mustaa, leveää nauhaa.
Tuosta möykkyisestä etuosasta en ole ihan niin varma mutta tuo kanta, rypytykset ja nauhat toimivat kauniisti asun kanssa yhteen.

She wears black fishnet stockings and pink, uneven from front and ruffled from heel high heel shoes. The heel is silver with spiral decoration and follows the arch of the foot before making a heel like a leg of a chair.In the front there is three black, wide strap. 
I'm not so sure about that uneven front pattern but the ruffles, silver heel and straps works beautifully in this outfit.Ensimmäisenä minun huomion vie aina tuo vaaleanpunainen pillerihattu jossa on kolme suurta, pinkkiä ruusua vihreine terälehtineen. Se on kiinnitetty mustaan hiuspantaan. Kaulassa hänellä on hopeinen koru jossa on kaksi riviä; toinen kuin helminauha ja toinen kuin timanttinauha. Keskellä on pinkki ruusu.

At first my attention steals that light pink pill hat with three, big, pink roses and green petals on black headband. On her neck she has a silver necklace that has two layers; first one like pearls and another like a diamond row. On the middle there is a pink rose. 


Hänellä on mustat, roikkuvat korvakorut joissa on kaksi lehteä ja ruusu.

She has black, dropping earrings with two petals and a rose.

Briarilla on mustat käsineet ja reunasta rypytetyt ranteenlämmittimet nyörityksellä jotka toimivat samalla rannekoruina.

Briar has black gloves and wrist warmers with laces and ruffled bottom which works as bracelets too. 

Käsilaukkuna on minusta taas liian aikuismainen (tosin tähän lookkiin sopiva, ehkä ei kuitenkaan tähän linjaan) kukkaromainen laukku. Alaosa on turkoosi pistekoristelulla ja etuosassa on myös narukoristeilla somistettu kukkaro jonka alaosassa on rypytetty nauha. Lukko ja ketju ovat violetteja (pinkillä maalitahralla).

 As a handbag she has once a bit too adult-like purse (which is suitable for this look but I don't think to this line). The bottom is turquoise and decorated with dots. In the front there is also a string as a decoration and there is a ruffle on the bottom. The clasp and chain are violet (with a pink paint stain).
 
Kohteliaana vieraana Briar tuo teetä rakastavalle ystävälleen hänestä muistutavan teepannun. Pohja on vihreä lehti ja pannu on kuin yksi, suuri ruusu. Kahva ja nokka ovat myös vihreitä kuin ruusun varsi. Kansi on yksinkertainen ja irrotettava.

As a polite guest Briar brings a teapot that reminds of her to her tea-loving friend. The bottom is a green leaf and the pot is like a huge, pink rose. Handle and spout are green like the stem of a rose. The lid is simple and removable.

Mitä teepannu olisi ilman yhteensopivaa teekuppia? Mukana tulee myös kaksi pinkkiä ruusun terälehdistä tehtyä teekuppia pinkillä kahvalla. Aluslautanen on vihreä lehti.

What would teapot be without a matching teacup? In the set belongs two pink tea cup made from rose petals with a pink handle. The saucer is a green leaf. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti