sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Dexter Charming

Dexter Charming on Kuningas Charminging poika ja Daring ja Darling Charming:n veli. Saduthan ovat tulvillaan hurmaavia prinssejä joten heitä tarvitaan paljon. Dexter on kuninkaallinen ja vailla yksityiskohtaista kohtaloa. Charming:it ovat kuitenkin yksi tärkeimmistä ja kuninkaallisimmista suvuista Ever Afterissa (onhan joka puolin täydellinen Daring alunperin luvattu Apple White:n prinssiksi) joten on vain odotettavissa että Dexter saa suuren tarinan prinssin roolin.

Dexter Charming is the son of King Charming and brother of Daring and Darling Charming. The fairytales are filled with charming princes so they need a lot of them. Dexter is a Royal without a specific destiny. The Charming family is though one of the most important and royal families of Ever After (and the perfect Daring Charming is promised as Apple White's prince) so it's only expected that Dexter will have a big story prince role.

Daring and Dexter Charming. Screencap from webisode. c/Mattel
Dexter on ujo ja epävarma sillä hän ei ole luontaisesti paras kaikessa ja vertaa itseään jatkuvasti täydelliseen veljeensä. Hän on hyvin älykäs ja lahjakas teknisten asioiden kanssa. Hän on myös avulias, empaattinen ja toivoton romantikko. Dexterillä on syvän siniset silmät jotka lumoaisivat tytön kuin tytön mutta hän piilottelee silmälasiensa takana jatkuvaan eikä ole tietoinen tästä ominaisuudestaan.

Dexter is shy and insecure as he isn't naturally best at everything and compares himself to his perfect brother all the time. He is very smart and gifted with technical stuff. He is also helpful, emphatic and a hopeless romantic. Dexter has deep blue eyes that would charm any girl but as he hides them behind his glasses he isn't aware of this trait.

Screencap from webisode. c/Mattel
Dexter on minun mieleen juurikin koska on ujo nörtti. (Eikä se ole lainkaan pahitteeksi että hän on prinssi.) Voisin hyvin kuvitella jos olisin vielä lapsi että olisin ihastunut Dexteriin ja ajattelisin että hänen kaltainen prinssi joku päivä tulisi valkoisella ratsulla vastaan.
Hahmona Dexter on hyvin moniulotteinen ja hienosti tehty alusta pitäen. Hänen kehityksensä on hidasta, enemmän vain näemme eri puolia hänestä mutta varsinaista kasvua ei tapahdu.

Dexter is my kind of guy because he is a shy nerd. (And it's not a bad thing he happens to be a prince.) I could easily think if I was still a child or teen I'd have a crush on Dexter and would think his kind of prince would some day come with his white horse. 
As a character Dexter is very full and complex and well made from the start. His development however is slow, we mostly just see more sides and layers of him but actual character growth hasn't happened. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti