torstai 6. lokakuuta 2016

Kohtalopäivä Madeline Hatter / Legacy day Madeline Hatter


Palataanpa vielä kohtalopäivään kun Maddien uudet kuvat on otettu.

Madeline Hatter on ainut Kohtalopäivä nukke jolla ei ole viittaa. Hänellä on sen sijaan hyvin runsas ja yksityiskohtainen asu. Hiukset ovat suoraan laatikosta joten ovat hyvin sotkuiset. Tulen muokkaamaan ne vastaamaan ohjelmassa nähtyä kampausta.
Etuhiukset on pään keskeltä pyöräytetty hatun alle poninhännälle, loput hiukset on vedetty pään päälle poninhännälle ja kiharrettu.

Let's return to Legacy Day once more as Maddies new pictures are ready.

Madeline Hatter is the only Legacy Day doll without a cape. Instead she has very full and detailed outfit. Her hair are straight out of box so they are quite messy. I will make them look more like the hairdo in the webisode.
Her fronthair is rolled from the front of her head under the hat to a ponytail and rest is gathered on top of her head to a ponytail and curled. 

Maddien meikki on mukavan luonnollinen ja lähellä hänen perusnukkensa meikkiä. Hänellä on pinkkiä ja lilaa luomiväriä ja glitteriä kulmakarvoihin asti. Hänen huulipuna on vaaleanpunaista.
Hänellä on suloinen, sininen sormus jossa on teekuppi lautasineen ja lusikoineen.

Maddies make-up is nice, natural and close her Signature make-up. She has pink and lilac eyeshadow, glitter up to the brows and light pink lips. 
She has adorable, blue ring that's a teacup, platter and spoon. 

Madelinella on takki jossa on jakku ja edestä avoin hame samassa. Jakku on kullalla ja sinisellä raidoitettu, kyynärpituisin, olkapäistä puhvitetuin hihoin joiden päässä on purppura-kultaiset rypytykset. Jakussa on avoin etumus ja mustasta sametista tehty huivikaulus. Hameosio on neljässä päällekkäisessä, rypytetyssä kerroksessa joista alin yltää nilkkoihin ja ylin on hyvin lyhyt. Alin kerros on musta-kultaista tylliä jonka päällä on läpinäkyvä, purppurainen kerros kultaisin koukerokoristein. Tämän päällä on sama purppura-kultainen kangas kuin hihoissakin ja ylimpänä on kultainen verkkokangas ommeltuna kiinni samaan tylliin josta alin kerros on tehty.

Madeline has a jacket which has a blazer and a skirt open from the front in the same. The blazer is blue and gold striped with elbow length sleeves puffed from the shoulders. In the end of sleeves there is purple and gold ruffles. The blazer has open front under bust and a wide scarf collar made of black velvet. The skirt is ruffled, four layered, all longer than the other. The longest one is up to the ankles from behind and is made of black and golden tulle. The next is see through purple fabric with golden swirls. Top of that is the same purple and gold fabric that the sleeves has and on top of it all is golden net sewn to the same black tulle that is in the bottom.  
Takin alla Maddiella on vaalean kultainen, hihaton neuletoppi ja siniset polvihousut kimaltavin, pinkein pilkuin. Hänellä on mustat hansikkaat joissa on laaja, valkoinen, koristereunuksinen hihansuu joissa on kaksi nappia ja pinkki rusetti.
Sanoinko muuten jo että RAKASTAN tätä takkia?

Under the coat Maddie has white and golden sleeveless, knitted top and blue, knee high trousers with shiny, pink dots. She has black gloves with wide, white ruffle with two buttons and a pink bow. 

Have I already said that I LOVE this coat?


Nämä housut saavat aikaan migreenin jos niitä katsoo liian pitkään. Ne on hauskat ja Maddielle sopivat ja mukava lisä pelkkiin mekkoihin.
Asuun kuuluu myös valkoiset polvisukat (jotka pysyvät ylhäällä erittäin hyvin jos ajattelee esim. Cedar Woodin sukkia) joissa on edessä ja sivuilla kaksi riviä kultaisia palloja, toisessa suurempia, toisessa pienempiä. Söpöt!

These pants give you migraine if you look them too long. They are fun and fitting Maddie's personality well and great in between all the skirts. 
The outfit also has white knee high socks (which stays up very well compared to Cedar Woods socks) which has two rows of golden dots in the front and on both sides. The other row has bigger dots and other smaller ones. Cute!Kengissä huomio kiinnittyy heti korkoihin jotka tekevät nämä kengät. Pinotut kultaiset, musta, sininen ja purppura kahvikuppi toimivat niin korkona kuin kantana ja pysyy uskollisena Maddien tyylille. Tällä kertaa kun kankaissa ei ollut yhtään teeviitettä. Muuten kengät ovat hyvin peruskorkokengät; tummennetut kultaiset, pyöreä varvasosa, kiekuroita ja hihna.  

In the shoes the attention is pulled immediately to the heels that makes these shoes. Piled up golden, black, blue and purple teacups works as heel and part of the shoe staying true to Maddies style. This time the fabrics had no tea references. Otherwise the shoes are really basic; darkened gold, rounded toe, swirly decoration and a strap.Hattu on ihanan iso ja on koristeltu samoin kiekuroin kuin kengätkin, paitsi vahvemmin. Hatussa on sininen vyö jossa on pallokuviointi (jonka pallot pitäisi olla purppurat, kuten hatunkin) ja helmisolki (jonka kuuluisi olla valkoinen. Sanon vain koska tulen maalaamaan nämä vastaamaan ohjemaa.). Vyöhön on sujautettu kortti joka pilkistää sen alta. Hattu on kiinnitetty mustaan hiuspantaan

The hat is adorably big and decorated with same swirls as the shoes, only stronger. The hat has a blue belt with ball print (the balls should be purple like the hat too) and a pearl buckle (which should be white. Just saying as I will paint these to match the show.). The belt has a card underneath it peeking out. The hat is secured in a black headband. 

Korvakoruina Maddiella on helminauhassa roikkuvat pienet teepannut. (Nämäkin tulen maalaamaan. Helmien kuuluu olla valkeita ja pannujen sini-kultaisia.)
Kaulassa on hyvin koristeellinen ja runsas purppura röyhelökaulus. Keskellä on kultainen, suuri ja koristeellinen koru josta nelikerroksinen röyhelö tummine reunoineen tippuu.

As earrings Maddie has little teapots in pearl strands. (I'll paint these too. The pearls are supposed to be white and pots blue and gold.)
Around her neck she has a purple, very big purple ruffled neck. In the center of the upper part is a big, golden, very decorated brooch from which the four layered ruffles with dark edges drops. 

Käsilaukkuna huomaamattani olen kuvannut huonompaa puolta mutta hänellä on jättimäinen, valkoinen teepussi pinkeillä koukeroilla. Kahvaosasta lähtee samanlainen musta nyöri kuin käsiosakin on jonka päässä on käsilaukun väreissä oleva teepussin etiketti.

As a handbag she a huge, white teabag with pink swirls. I have shot the worse side but it has the same kind of strap leaving for handle as for the label on side of the bag, which is same coloured and decorated like the bag. 

Madelinen avain on kultainen ja koristeltu pienellä teekupilla ja jollain joka näyttää silmältä. Ja koukeroilla tietysti.

Madelines key is golden and decorated with a small teacup and something that looks like an eye. And witch swirling things of course.
"Oh! Älkää vaan kertoko Rehtori Grimmille että avasin jo oman kirjani! Se vain aukesi!"

"Oh! Don't tell Headmaster Grimm I opened mine already. It just opened!"

Maddien kirja on yhtä paksu kuin muillakin tämän sarjan nukeilla eli puolet ensimmäisen Kohtalopäivä nuken kirjasta. Maddien kirja on purppura mustin reunakoristein ja keskellä oleva peili on paksun, mustan koristelun keskellä ja sen päällä on sininen hattu.

Maddies book is as thick as others in this line, so half of the first Legacy Day books. Maddies book is purple with black lining on borders. The mirror in front is placed inside a black blob which has a blue hat on top of it. 


"Nämä tarinat ovat niin kiinnostavia! Raven raukka tosin, ei mikään ihme ettei hän halua käydä läpi kohtaloaan."

"These stories are all so interesting! Poor Raven though, no wonder she doesn't want to go through her destiny."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti