perjantai 29. heinäkuuta 2016

Blondie Lockes nukke / Blondie Lockes doll


Blondie perfektionistina ei suostuisi kuvauksiin laatikkohiuksissaan joten hän sai mehupilli- ja kiehuva vesi kiharruksen kutreilleen.
Blondiella on kultaisen kellertävät hiukset vaaleammilla raidoilla, joita ei tosin hevin erota. Hänellä on kolmiomainen osio levitettynä otsahiuksiksi koko pään leveydeltä ja lievästi kiharrettu. Muuten hiukset on vedetty hiuspannalla taakse.

As a perfectionist Blondie would have never agreed to be shot with her box hair so she got straw and boiling water curling to her hair. 
Blondie has golden yellow hair with lighter stripes that blends into the overall colour. She has a triangle shaped part token and made as her bangs which are as wide as her head and slightly curled. Otherwise the hair is pulled back by her headband.
Kiharruksesta tuli hieman liian vahva mutta onneksi gravitaatio ajan kanssa tekee hiuksista sen näköiset kuin niiden kuuluukin olla.
Blondie on toisesta signature julkaisesta ja pimeästä päivästä huolimatta yhtä vaalea kuin Raven ja Applekin. Hän on peruspituinen mutta hieman klenkkaava koska hänen jalka katkesi talvella ja liimaus ei osunut millilleen.  
Blondien värit ovat keltainen ja sininen ja teema pyörii vahvasti avainten, karhujen ja rusettien ympärillä. 
Tämä nukke oli niitä yksiä jonka nähdessä tuli sellainen 'pakko saada tuo, NYT!' -olo. Joten ostinkin sen sillä hetkellä vaikka olikin hiukan kallis. Aikuisuuden etuja. (Silloin näitä vielä myytiin Suomessa)

The curls came too tight but luckily the gravitation will pull them to look like they should during time. 
Blondie is from the second signature release and despite the very dark day she's as fair as Raven and Apple. She's standard height but a bit wobbly as her leg broke off in winter and the gluing wasn't completely precise. 
Blondie's colours are yellow and blue and her theme goes with keys, bears and bows. 
This is one of the dolls that when I saw her I had the 'I have to get that NOW' -feeling. So I bought her then even though she was a bit pricey. Perks of being an adult. (They were selling the dolls in Finland that time)
Blondie välillä näyttää toiselta kaksoselta 'Hohdosta'...
Hänellä on pinkki ja persikan värinen, luonollinen silmämeikki, punastuneet posket ja vaaleanpunaiset huulet. Hänellä on siniset silmät ja hän muistuttaakin ehkä satuhahmoista eniten vanhempaansa. Hiuksissaan hänellä on sininen hiuspanta jossa on suuri, sininen rusetti hieman oikealla puolen. 

Blondie sometimes looks like the other twin from 'the Shining'...
She has pink and peach, natural eye make-up, blushed cheeks and light pink lips. She has big blue eyes and she perhaps does remind the most of ones parent from everyone. In her hair she has a blue headband with big, blue bow placed slightly on the right. 

Blondiella on mekko jonka yläosa on vaaleankeltainen kangas sinisillä avaimilla ja yläosaan on painettu mustalla nappiosio jonka yläpäässä on vaaleankeltainen rusetti. Hänellä on siniset, rypytetyt kaulus ja puolihihat.
Hame on todella leveä ja laskostuu kauniisti. Se muuttuu alaosan tummansinisestä yläosan keltaiseen ja siihen on painettu sinisissä rusettikehyksissä  söpöjä pikkukarhuja joista voi löytää isä, äiti ja pikkukarhun. Kuvien välissä on mustalla kaksi kaartuvaa kasvia (jotka muistuttaa minusta lähinnä ahvenvitaa) ja kolme lehteä. Alareunaan on painettu mustalla pitsikuvio. Vyötäröllä hänellä on todella lyhyt, sininen koristehelma joka on avoin ja pyöristetty edestä. Hänellä on myös siniset sukkahousut.
Tämä mekko on miusta yhtä suloinen kuin nukkekin. Nuo karhukuvat ovat ihana lisä, että jos niitä katsoo tarkemmin tajuaa että ne ovatkin hänen tarinan kolme karhua. <3

Blondie has a dress which bodice is light yellow with blue keys and on the top there is printed a button part. On the top of them is a light yellow bow. She has blue, ruffled, tulle collar and half sleeves. 
The skirt is really wide and folds beautifully. It changes from the bottoms dark blue to light yellow on top. It has a row of printed pictures of cute, small bears in blue ribbon frames. You can find mom, dad and small bear from them. In the middle of the pictures there is two, black curved plants (that reminds clasping-leaf pondweed in my opinion) and three leaves. On the waist she has very short, blue decorative hem which is open and rounded from the front. She also wears blue stockings.
I think this dress is as cute as the doll. I love those bear pictures and that if you look at them more closely you find out they're the bears of her story. <3

  
Kengät ovat aivan ihanat! Mustat korkobootsit (onko tuo edes sana?) joiden korko on musta avain jonka yläpää on sydän ja kanta on vahvasti koristeltu. Nauhoituksen yläpäässä on rusetti ja reunusta koristaa ruskea turkis. Hieman ironista että hän käyttää ruskeaa turkista, karhun turkkia... mutta se on tekoturkista.

The shoes are adorable! Black boots with a key as a heel with heart and big decorations on the top of it. They're laced and have a bow on top of the lacing and they have brown fur top. It's a bit ironic she wears brown fur, bear fur... but it's faux. 


  
Koruina hänellä on roikkuvat, kultaiset korvakorut joissa on avain ja karhu. Hänellä on myös kultainen rannekoru josta roikkuu sydämiä, avaimia ja karhuja. Mutta ei yhtään rusettia näissä! :D

As jewelry she has hanging, golden earrings which has a key and a bear in it. She also has golden bracelet with heart, key and bear charms. 
But no bows here! :D   
Blondien käsilaukku on suuri, kultainen sydämenmuotoinen lukko. Se on koristeltu ornamentein ja lehdin reunoilta ja lukko on käsilaukun keskellä. Lukon kaari on sininen ja toimittaa hihnan virkaa.
Tiirikoihokan hän laukun aina auki vai onko hänellä siihen avain?

Blondies handbag is big, golden, heart shaped lock. It's decorated with ornaments and leaves from the sides and the lock is in the middle of the bag. The arc of the lock is blue and works as a strap. 
I wonder does she lockpick it open every time or does she have a key to it?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti