torstai 7. heinäkuuta 2016

Kohtalonpäivä Apple White nukke / Legacy Day Apple White doll

Applen kohtalonpäivän asu on kuningattarelle sopiva. Hänen viittansa on valkoinen ristikkokuviolla ja reunoja kiertää puna-kultaiset ornamentit. Viitta on rypytetty takaa ja reunoissa on punaiset rusetit ja kolminkertainen helminauha koristaa etuosaa, ja on samalla kiinnityssysteemi.
Tämäkin viitta on kuin tuulipuvun kankaasta tehty. Liukas ja tönkkö. Ainakin on mekko suojassa jos myrskyää! ;) Pidän tuosta kiinnityksestä mutta muuten tämä(kin) viitta on meh.
Apple on ostettu keräilijältä joka oli avannut hänen hiuksensa joten yritin imitoida hiustyyliä parhani mukaan mutta alkuperäinen se ei ole.

Apple's Legacy Day outfit is fit for a queen. Her cape is white with golden square print and on the borders there is red and gold ornaments. The cape is gathered from behind and on the front edges there is red bows. Triple pearl strands decorate the front and is at the same time how you close the cape. 
This cape is also made like from shell suit fabric. Slippery and stiff. At least the dress is protected if it starts to rain! ;)  I like the bows and pearls of the cape but othrwise this cape (too) is a fairyfail.
I bought Apple from a collector who had opened her hair and I tried to make her hair look like it should as well as I could but the hairdo isn't original. 
Screenshot from Ever After High - Legacy Day c/Mattel
Kuten Ravenilla, Applen asu on hyvin lähellä ohjelmassa nähtyä asua. Miusta tämä on upeaa. Myöhemmin alatte tajuta miksi.

Like Raven, Apple's outfit is really close to the one in the show which is awesome! Later you'll start to realize why.


Apple ilman viittaa. Jos viitta olisi pehmeämpää kangasta nukke näyttäisi molemmin päin uskomattoman hienolta. Nyt suosin viitatonta ulkoasua. ("No capes! Yeees, that's better...")
Mikä minua hieman häiritsee on se että Apple näyttää todellakin siltä mikä hänestä tulisi; seuraava kuningatar Ever Afteriin. Raven taas on omissa väreissään ja kalloineen ja ketjuineen mutta hän ei vain näytä pahalta kuningattarelta. Ei sellaiselta joka ihastelisi itseään peilistä ja nauttisi kaaoksesta. Eihän Raven sellaista kohtaloa halunnut, mutta jos asut todellakin ovat heidän äideiltään...

Apple without her cape. If the cape would be more softer fabric the doll would look good with or without it. Now I prefer her without it. ("No capes! Yeees, that's better...")
What disturbs me a bit is that Apple does look like what she will become; the future queen of Ever After. Raven on the other hand, she has her dark colours, skulls, chains but she just doesn't look like Evil Queen. Not like one who would look herself from a mirror and would enjoy of chaos. She didn't want that destiny but if the outfits truly would be handed down from their mothers...

Applen etuhiukset on kammattu poninhännälle taakse ja osio päälaelta on pyöritetty nutturaksi kruunun sisään. Tämä oli yllättävän vaikea saada tehtyä niin että se on siisti, pieni ja ylimääräiset hiukset menisivät sulavasti muiden joukkoon. Muuten hiukset ovat auki ja pitäisi olla Applen kiharoilla mutta en ole jaksanut käsitellä hiuksia.
Hänellä on pinkkiä ja valkoista luomiväriä ja paljon glitteriä kulakarvoihin asti. Nyt minusta kulmakarvat on hieman liiankin haaleat edestä, ja aionkin värjätä niitä aidomman näköisiksi vielä. Huulet ovat tietenkin verenpunaiset. Applella on myös hieman punastuneet posket.
Kruunu on luonnollisesti kultainen, klassinen avokruunu jossa kultaiset, koristeelliset palkit kaartuvat kohtaamaan keskelle. Kruunusta lähtee sekä eteen että taakse kaksi helminauhaa, edessä on punaisia korukiviä myös.

Apple's front hair is combed back to a ponytail and a section of hair is taken from top of the scalp to make a bun inside the crown. This was surprisingly hard to get righ. It needed to be small, neat and the ends should be on back and melt to the hair effortlessly. The hair is flowing free though it should be curled but I haven't just got it done yet. 
She has pink and white eyeshadow and a lot of glitter going to the eyebrows. This time the eyebrows are too faded from front. I'm planning on making them more realistic looking. Her lips are of course blood red and she has a bit blushed cheeks. 
The crown is naturally golden, traditional crown with golden, decorated pillars bend to meet in the center. There is two pearl strands leaving from the crown in front and back. In the front there is also red gems in the strand.Mekkofriikin suosikkikohta; mekko. Se on todella kaunis mutta viitan ja kaulakorun kanssa yläosassa on aivan liikaa tavaraa. Raglansaumaiset, valkoiset puhvihihat on OK, lisätty musta, kimaltava tylli rinnan päällä on jo kysymysmerkki, rypytetty punainen kangas rinnan päällä olisi muuten todella kaunis mutta se ei istu hyvin. Mekon vartalo-osio on upea; valkoinen kiiltävä kangas kuninkaallisin ornamentein kullalla ja punaisella printattuna. Helman kohdassa on kultainen pitsi jonka alta lähtee edestä lyhyempi ja takaa pitempi, kiiltävä, punainen helma jonka päällä on hieman lyhyempi musta, kultaisena kimaltava mesh-kangas. Ainut mitä tähän kaipaisin olisi vuori koska helman takasauma näkyy nyt vähän liiankin selvästi.

Dress maniacs favourite part; the dress. It is royally beautiful but with the cape and the necklace there is just too much going on.Raglan seamed, white, puffy sleeves are OK, the added black, glittering tulle is already a question mark and the folded, red fabric over the chest would be otherwise beautiful but it doesn't fit. The bodice is gorgeous; shiny white fabric with shiny golden and red royal ornament prints. The hem starts with golden lace and under it is a uneven hemmed, shiny, red hem and on top of it a bit shorter, same shaped black, gold shimmering mesh-fabric. The only thing I wish for this would be lining as the backseam of the hem is way too visible. Applen kengät ovat helmenvalkoiset korkokengät joissa on kultaiset ornamenttikoristeet, valkoiset helminauhat nilkan kohdalla ja punainen rusetti sivussa.
Pidänkö näistä? KYLLÄ. Aionko tehdä itselleni tuollaisen roikkuvan helminauha nilkkakorun? KYLLÄ.

Apple's shoes are pearl white high heels with golden decoration, white pearl strings on ankle and a red bow on the side. 
Do I like these? YES. Am I going to make myself a dropping pearl ankle bracelet? YES. Koruissa näyttää olevan mentaliteetti isompi on parempi. Korvakoruissa on pieni punainen rusetti ja suureellisesti koristellut kultaiset kivet kuten kaulakorussakin. Kaulakoru on kultainen choker josta laskeutuu kultaisia ja punaisia koristeltuja korukiviä olkapäille ja rinnalle.

In the jewelry it seems they have gone for 'Bigger is better'. In  the earrings there is a small, red bow on top and then a grandly decorated golden stones like in the necklace. The necklace is a partly golden choker where from golden and red decorated gems falls to her shoulders and chest.
Applella on paksu, monirivinen helmirannekoru sekä kultainen, ornamentoitu rannerengas jossa on pieni, kultainen ruseti yläosassa. Sormuksesta en ole varma onko se alkuperäinen, mutta tällä nukella on pyöreähkö, kultainen, ornamentoitu sormus.

Apple has thick, multilayered pear bracelet and golden, ornamented bracelet with a small, golden bow on the top. I'm not sure is this the original ring but this doll has almost round, golden, ornamented ring. 

Tässä näette Applen sormuksen paremmin sekä hänen upean, helmenhohtoisen käsilaukun joka on ristikkokuvioitu. Päällä on suuri, punainen, kaksikerroksinen rusetti jonka keskellä on iso, punainen omena. Hihnana on kultainen ketju.
Minusta tämä on Applen paras käsilaukku mitä olen nähnyt. Tämä on vain niin hänelle sopiva.

Here you can see the ring better and Apple's beautiful, pearl shimmered, white hand bag with diamond decoration. On top there is two-layered bow with a big, red, apple in the middle. As a strap she has golden chain. 
I think this is the best hand bag that Apple has ever had so far. It's just so her!


Applen kohtalon kirja on kultainen, jossa on mustat koristeet ja punaisella koristeltu omenan muotoinen peili keskellä. Omenassa on sulaiset yksityiskohdat; vihreä lehti, ruskea kanta ja tietysti punainen rusetti koska emme ole vielä rusetteja nähneet. Avain kirjaan on kadonnut (ironista) mutta se on kultainen ja hienosti koristeltu.
Apple ei malta odottaa että pääsee kirjoittamaan nimensä kirjaan ja elämään elämänsä onnellisesti loppuun asti.

Apple's book is golden with black details and an apple shaped mirror with red border decoration. The apple has cute little details: a green leaf, brown stem and of course a red bow as we haven't seen any bows yet. The key to the book has disappeared (how ironic) but it's golden and grandly decorated. 
Apple can't wait to get to sign her name in the book and live her life happily ever after. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti