perjantai 1. heinäkuuta 2016

Kohtalonpäivä Raven Queen nukke / Legacy Day Raven Queen Doll


Raven sai äidiltään loputtoman pimeyden viitan Kohtalonpäivälahjaksi. Joka on loputtoman höyhen-, pyörre- ja lehtiprintin vallassa. Ja violetin glitterin. Viitta on yksinkertainen puoliympyrä olkapääkavennuksilla ja mustilla rannelenkeillä. Edessä on painonappi jolla viitan voi kiinnittää. 
Miusta se on vaan vähän turhan tönkkö. Ihan nätti mutta ollakseen Pahimman Pahuuden Ikinä viitta se on vaan ihan liian yksinkertainen. 
Nukke tulee oman kohtalonpäiväkirjan kanssa. Ravenilla se on violetti jossa on mustat ja hopeiset ykistyiskohdat sekä korpin kallo peilin yläpuolella. Kirjaan tulee myös avain, jonka näytän myöhemmin. Korkokenkä pitää vain kirjaa oikeassa asennossa. ;)

Raven got from her mother the Cape of Infinite Darkness as a Legacy Day gift. Which is a Cape of Infinite feathers, swirls and leaves print. And violet glitter. The cape is simple half circle with narrowed shoulders and black wrist straps. In front is a button which closes the cape. 
I think it's  too stiff. It's pretty but to be the cape of The Greatest Evil it's just too simple (lame). 
The doll comes with its own Storybook of Legends. Ravens is violet with silver and black decoration and a raven skull on top of the mirror. There is also a key I'll show later. The pink high heel just keeps the book up. ;)


Ravenin asu ilman viittaa. Ja ilman kaulusta. Hänen juhla-asuihinsa kuuluu aina kaulus mutta nuken edellinen omistaja leikkasi sen pois koska hänen mielestään olkapää/kaulakoru näyttää paremmalta ilman. Minulla on kauluksen palaset ja olen katsellut miltä se näyttäisi niiden kanssa mutta täytyy myöntää, tämä on paljon paremman näköinen tällaisena. (Nukelta puuttuu myös hänen sormus, se on kadonnut jonnekin.)

Raven's outfit without the cape. And without the collar. Her fancier dresses always has a collar, but the former owner of the doll cut it off as she thought the piece looks better without it. I do have the pieces and I have looked what she would look with them but I have to agree, she looks better this way. (The doll also misses her ring, it has disappeared.)

Tässä on kaulus takaapäin. Se on hiusten tiellä, ne ei asetu nätisti ja muutenkin kaulus ei näytä kovin hyvältä. Se on hopeinen sisäpuolelta joten näyttää aika tylsälle. Ehkä jos sen maalaisi muistuttamaan enemmän takaosaa se voisi näyttää fiksummalta?

Here is the back view of the collar. It's on the way of her hair and doesn't just look that good. It's silver from inside so it's quite a bore. Perhaps if I would paint it to remind more of the backside it would look better?


Screenshot from Ever After High - Legacy Day. c/Mattel

Ohjelmassa kaulus näyttää hyvältä ja olen todella iloinen että nuken kaulus muistuttaa suuresti ohjelman kaulusta, mutta valitettavasti hiuksille ei ole samalla tavalla tilaa ja ei se ihan samalta näytä kuitenkaan.

In the show the collar looks good and I'm really happy that the doll's collar is like the one in the show, but unfortunately there just isn't room for hair like that and it doesn't look exactly the same. 
Ravenin mustat ja violetit hiukset on palmikoitu edestä keskeltä molemmille puolille päätä ja yhdistetty poninhäntään joka tulee oikealle. Palmikot osaltaan pitävät kruunua paikoillaan. 
Hänellä on hopeiset, roikkuvat piikkikorvakorut. Kulmakarvat ovat tummat ja pidän siitä että ne on heikommat edestä. Hänellä on turkoosia luomiväriä ylä- ja alaluomella sekä violettia yläluomella. Glitteriä riittää kulmakarvoihin asti. Hänellä on vienosti punastuneet posket ja kiiltävä, purppura huulipuna. 

Raven's black and purple hair is twisted and braided from the front to both sides of the head and goes to the ponytail on the right. The braids help to hold the crown in it's place. 
She has silver, dropping, spiky earrings. The eyebrows are dark and I like it that they are fainter from the front. She has turquoise eyeshadow on upper and lower lid and purple eyeshadow on upper lip above the turquoise. Glitter goes all the way to the eyebrows. She has faintly blushed cheeks and glossy, purple lipstick.
 Ravenilla on siis kaulukseton kauluri jossa on tumman hopeiset riimut violettien olkapääsulkien alla, sekä yksi tumman hopeisen kaulakorun alla. Aivan ihana kappale, näyttää hyvältä ja sopii moneen. Hänellä on violetti, kiiltävä paita(joka näyttää kumman pinkiltä/purpuralta tässä) jossa on tumman violetteja ja hopeisia kuvioita. Paitaan on ommeltu samasta kankaasta pyöreä helma taakse, jonka päällä on lyhyet, rypytetyt kerrokset valkoista ja violettia tylliä. Hänellä on violetit legginsit joissa on kiiltävä, hopeinen kuviointi. Vyönä hänellä on tumman hopeinen riimu joka laskeutuu moninkertaisena lanteille ja tuplana eteen. 
Minusta tämä on yksi Ravenin hienoimpia asuja. Paita joka on kuitenkin mekko on tyylikäs ja erilainen eikä moni tuleva kuningatar todellakaan käytä legginsejä tällaisena päivänä joten pointsit siitä! Ja tuo vyö on ihana. 

So, Raven has a collar-less collarpiece which has dark silver chains under violet shoulder feathers and one under a dark silver necklace. I love this piece. It looks good and it goes with anything. She has purple, shiny, shirt with dark purple and silver print (don't mind it looks so pink in this). A rounded, longer hem is sewn to the back of the shirt from same fabric and on top of that is short, ruffled layers of white and purple tulle. She has violet leggings with shiny, silver print. As a belt she has dark silver chains going down to her hips multiple times and twice on front. 
I think this is one of Raven's best looks. The shirt that is still a dress is stylish and different and not many becoming queen uses leggings on a day like this so point to Raven! And I love the belt.


Ravenilla on mustat, varpaista avoimet polvisaappaat joissa on kaksi kerrosta hopeisia neliöniittejä yläpuolella. Saappaissa on tuttu höyhenkuviointi ja salmiakkikuvioiset nyöritysosiot. Kanta on mielenkiintoinen hieman edessä oleva kiilakorkokanta jossa on reikä keskellä. Huomaa ylisuloiset lakatut varpaankynnet!

Raven has black, knee high, open toe boots with two rows of silver, square rivets on top. The boots has already familiar feather decoration in them and diamond shaped lacing buckles. The heel is interesting as it's a bit more to the front, it's a wedge heel but it has a hole in the middle. Notice the overly cute painted toe nails!Ravenin käsilaukku on violetti, pintakuvioinen pallo jossa on suuri, hopeinen nappi violetin koristeen keskellä. Laukku ei ole aukeneva. Hihnana on pätkä riimua.
Tässä näkyy myös toinen rannekoruista, kolmirivinen, hopeinen niittikoru jonka viimeiset niitit ovat piikikkäät. Hänellä on myös toinen rannekoru joka näkyy vaatekuvassa ja kuvassa ilman viittaa. Se on musta ranneke jossa on ketju yläpäässä ja korpin jalka ja kynnet alareunassa. Sormus, joka tosiaan on hukkunut, olisi hopeinen, mutten kuviosta oikein koskaan saanut selvää. Ehkä se eniten muistuttaa siipeä.

Raven's handbag is a violet, surface structured ball with big, silver button in middle of violet decoration. The bag doesn't open. As a strap she has a piece of chain. 
Here you can also see the other bracelet, three rows of silver rivets from which the last one are spiky. She also has another bracelet which you can see in the clothing picture and in the picture without a cape. It's black bracelet which has chain on the top and a raven's foot and claws rounding the bottom. The ring, that is missing, would be silver, but I don't know what it is actually. I think it reminds most about a wing?


 Ravenin kruunu. Tämä on todella upea hiuskoriste. Kokonaan tummaa hopea lukuunottamatta violetteja jalokiviä jotka tippuvat otsalle. Kruunussa on hopeinen, koristeltu hiuspanta joka pääasiallisesti pitää kruunun paikoillaan ja sen edessä on suomuiset, eteen kääntyvät piikit jotka lettien avulla auttavat kruunun pysymisessä. Itse kruunu on jotain perinteisen kruunun ja taistelukypärän väliltä. Keskiosa on kuin perinteinen kruunu jossa olisi punainen sametti sisällä, muta se on hopeinen ja ylös menevät riimut jotka kohtaavat korpin pääkallon ja pienet siivet siellä. Korpin nokasta laskeutuu koristeosio josta lähtee etuosan siivet jotka muuttuu niiksi suonikkaiksi etukappaleiksi. Keskeltä tippuu otsalle ensin violetti koristekivi, sitten hopeinen koristelaatta ja lopuksi violetti pisaranmuotoinen kivi. Yksityiskohdat tässä ja kaulusosassa ovat uskomattomat ja samaa tasoa kuin Ravenin erikoisversiossa joka julkaistiin San Diagon Comic Conissa vuonna 2015.

Raven's crown. This is truly beautiful headpiece. It's completely dark silver if you don't count the violet jewels dropping to forehead. The crown has a silver, decorated headband which mainly keeps it on it's place and in front of it are the scaly, front turning spikes that with the braids helps it to stay on place. The crown itself is something in between  traditional royal crown and a battle helmet. The middle part is like traditional crown with it's red velvet, except it's silver and it has chains going up to the ravens skull that has small wings. From the peak of the raven falls a decorative piece which turns into the wings in front from where the scaly spikes leave. From the center there first drops a violet jewel in silver etching to the forehead, then a decorative silver piece and lastly a violet stone drop. 
The details in this crown (and in the collar piece) are as good as Raven's Special Edition doll that was released in San Diego Comic-Con 2015.

Ravenin kirja.
Kun hän lausuu nimensä kohtalonpäivänä Kohtalon kirja antaa hänelle avaimen jolla hän voi avata sen hänen kohdaltaan ja kirja näyttää hänelle hänen tulevaisuutensa. Raven ei ollut kovin ilahtunut näkemästään.

Raven's book. 
When she announces her name the Storybook of Legends summons a key with which she can open the book to show her her future. Raven wasn't that happy from what she saw.  

Ravenin hopeinen, kuninkaallinen avain. Ja ehkä hieman värisevä käsi.

Raven's silver, royal key. And perhaps a bit trembling hand. 
"Okei mie oon saanut tarpeekseni tästä. Mie en aio allekirjoittaa!"
"Okay, I've had enough of this. I'm not going to sign!"

"Minun elämäni onnellisena loppuun asti alkaa nyt!"
"My Happily Ever After starts now!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti