tiistai 26. heinäkuuta 2016

Blondie Lockes

Blondie Lockes on Kultakutrin tytär ja Ever After High:n suosituin journalisti joka pitää ohjelmaa "Juuri oikea". Hän raportoi uutisia, juoruja ja skandaaleja ohjelmassaan, joskus tosin unohtaen tarkistaa faktat. Hän on Kuninkaallinen, vaikkakin on kyseenalaista onko hän aito kuninkaallinen. Blondien mielestä hän on, vaikkei tulekaan kuninkaallisesta suvusta. Hänen puolestaan puhuu myös hänen kutrinsa sillä "vain aidolla kuninkaallisella voi olla näin täydelliset kiharat" sanoo Ever Afterin suosituin hiusstylisti.
Blondie on ystävällinen, avoin ja utelias luonne, mutta hänen journalisti -puolensa on hyvin vahva ja hän herkästi saattaa tehdä skuuppeja myös ystävistään. Hänellä on kuudes aisti joka kertoo missä hyvät uutiset sillä hetkellä on. 
Kultakutrin puolelta Blondie on perinyt rakkauden karhuihin, ja hänellä onkin oma lemmikkikarhu nimeltään Grizz. Blondie ei myöskään ymmärrä lukittuja ovia ja hän onkin mestari tiirikoimaan lukkoja auki. Hänen mielestään lukitut ovet ovat estetty toteuttamasta heidän kohtaloaan; eli että heistä kuljetaan läpi. 

Blondie Lockes is the daughter of Goldilockes and the most popular journalist of Ever After High who has her own podcast "Just Right". She reports news, rumours and scandals in her show sometimes forgetting to check all the facts behind the scoop. She is Royal even though it is questionable is she a true Royal as she isn't blue blooded. Blondie think she is and the most trendiest hair stylist of Ever After speaks for her too; "Only a true Royal can have such perfect Lockes.". 
Blondie is friendly, open and curious from her nature but her journalist side is very strong and she isn't above making scoops of her friends. She has a sixth sense where to find the newest scoop. 
From her story she has inherited love for bears, and she has a pet bear named Grizz. Blondie doesn't understand locked doors and she is a master in lockpicking. She thinks a locked door is prevented to fulfill it's destiny; so that people can walk through them. 

Screenshot from webisode. c/Mattel

Blondie on mielenkiintoinen hahmo vähintään. Alussa aina nauhoittamassa MirrorPadillaan tapahtumia, myöhemmin saanut teknisen ryhmän taakseen ja on juontajana, eli journalistisesti kehitystä on tapahtunut hurjasti. Hahmona hän on hieman yksipuolinen mutta sen verta hauska että pieniä nyansseja on kiva seurata. Kuten se että Blondie todellakin tiirikoi itsensä kaikkialle, hänellä on myös tapana lainata tavaroita kysymättä. Kleptomaaninen murtautuja hahmona? Love it! :D

Blondie is an interesting character at least. At first she is always recording happening on her MirrorPod, later on she has a tech crew behind her and can concentrate to hosting the show so as a journalist she has grown a lot. As a character she is a bit one sided but funny enough that her small nyances are fun to follow. Like the fact she truly breaks and enters anywhere where is a locked door. She also has tendency to lend things without permission. Kleptomaniac burglar character? Love it! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti