sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

C. A. Cupid

Chariclo Arganthone Cupid voi olla osalle tuttu Monster Highsta jossa hän alunperin aloitti, mutta sai siirron Ever After High:n. Hän on Eroksen, Kreikkalaisen rakkauden jumalan, ottotytär.

Chariclo Arganthone Cupid might be familiar for some from Monster High, where she originally started, but was transferred to Ever After High. She is the adopted daughter of Eros, a Greek God of Love. 

Screenshot from "Here Comes Cupid". c/Mattel
Cupidilla ei ole varsinaista kohtaloa, onhan hän myytti eikä satu, mutta hän katsoo tehtäväkseen ohjastaa jokaista kuuntelemaan omaa sydäntään. Tämä tekee hänestä Kapinallisen. Hänellä on oma podcast jossa hän opastaa satuhahmoja rakkaushuolissa ja nähdessään aihetta puuttua peliin, hän avustaa toisia löytämään rakkauden. Cupid rakastaa kukkia (vaikka onkin siitepölyallergikko) ja pystyy kasvattamaan ruusuja jotka kertovat parin tunteiden laadun. Hän on optimistinen romantikko joka toivoo myös itse joskus löytävänsä rakkauden.

Cupid doesn't have a specific destiny as she is a myth and not a fairytale, but she sees as her mission to encourage everyone to listen top their own true heart. This makes her a Rebel. She holds a podcast where she guides the fairytales in their love worries and if she sees the need, she'll help others to find their love. Cupid loves flowers (despite her pollen allergy) and she can grow roses that shows the pairs true feelings. She is an optimistic, hopeless romantic who wishes one day she would find love too. 

Screenshot of webisode. c/Mattel
Cupid ei ole koskaan hahmona oikein iskenyt minuun, vaikka hän onkin hyvin kirjoitettu, hauska, vakava ja hyvällä asialla. Ja hänellä on juhlissa aina yhdet parhaimman näköisistä mekoista.
Ehkä hän on vain minusta liian yhtä nuottia rakkautensa kanssa.

Cupid has never as character really hit me even though she is well written, funny, serious and on good point. And she always has one of the best looking dresses in the parties. 
Perhaps I see her too much as a one note with all her love. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti