torstai 14. heinäkuuta 2016

Kohtalonpäivä Briar Beauty nukke / Legacy Day Briar Beauty doll

Briarin Kohtalonpäivä asu on kaikista tiukimmin hänen perustyylinsä mukainen; täynnä pinkkiä, ruusuja ja sen piikkejä. Hänen viittansa on mustaa tylliä jossa on hopeisella glitterillä tehty ruusuköynnöksiä. Kauluksena on pinkkiä tylliä kolmessa, rypytytetyssä kerroksessa kuin ruusun kukka, tosin mustalla reunuksella. Viitta kiinnitetään pienellä, miltei näkymättömällä napilla edestä.
Nyt varmaan odotatte että näytän kieltä tällekin viitalle mutta nope! Tämä on minusta hienosti ideoitu ja toteutettu. Vaikka viitta on kapeampi ja etureuna on vahvemmin pyöristetty läpinäkyvä kangas ja nuo hopeiset köynnökset ovat vain upeita. Niin täudellisen sopivia hänen tarinaansa. Kauluksesta en ole ihan varma koska se hukuttaa miltei hänen koko yläkehon alleen mutta idea on hyvä, toteutus OK, tämä on upea viitta.

Briar's Legacy Day outfit is the most styled like her signature style; full of pink, roses and it's thorns. Her cape is black tulle with silver, glitter rose vines. As a collar she has pink tulle in three, ruffled layers like a rose, though with a black edge. The cape is closed with a small, almost invisible button from the front. 
Now you expect me to go show my tongue to this cape too but no. This is well thought and well made. Even though the cape is slimmer and the front is more rounded, the see-through fabric and those silver vines are just gorgeous. They are so fitting to her story. I'm not completely sure of the collar as it drowns her whole upper body in it but the idea is good, execution is OK, this is a great cape. 

Halusin näyttää kuinka paljon viittaa muuttaa ulkoasua. Kaulus näyttää hyvältä mutta ilman sitä korut pääsee enemmän oikeuksiinsa.
Briarin hiukset on jakauksella vasemmalta puolen, ja hänellä on pinkkejä, ohuita raitoja huomattavasti vähemmän kuin signature nukella, pääosin hänen hiukset näyttää vain ruskeilta. Hiukset on kerätty poninhännälle oikealle puolen, ja samalla puolen on osio jätetty vapaaksi ja kiharrettu. Se tosin on kiharrettu niin päin että se törröttää ulospäin tyhmän näköisesti. :/
Hänellä on hopeista ja pinkkiä luomiväriä sekä glitteriä koko silmän ympärillä kulmakarvoihin asti. Briarin kulmakarvat ei ole häivytetty, mutta ne on hieman ohuemmat kuin minun signaturella ja näyttää tähän tyyliin sopivammalta. Huulipunana on luonnollisesti vahva pinkki.
Hänellä on hopeinen kruunu jossa on pinkkejä ruusuja joista lähtee kolme hopeista lehteä ylöspäin. Välit on koristeltu hopeisilla palleroilla. Pidän todella paljon tästä kruunusta, Se on yksinkertainen, mutta näyttävä ja kaunis.
Korvakoruina hänellä on läpikuultavat, pinkit roikkuvat korvakorut ornamenttikuviolla. Kaulakoruna hänellä on runsas, hopeinen, kolmessa kerroksessa roikkuva helmikaulakoru jonka yläosassa on kolme suurta, pinkkiä ruusua. Pidän myös tästä kaulakorusta, se on niin yks yhteen kruunun kanssa.

I wanted to show how much the cape changes the look. The collar looks good but without it the accessories can take the limelight. 
Briar's hair is parted from left and she has thin, pink strands a lot less than in her signature doll making her hair look just brown. Her hair is gathered to the right side  to a ponytail, and on the same side a piece of hair is token loose and curled to drop next to her face. Too bad it's curled to the wrong direction and it just points out looking stupid. :/
She has silver and pink eyeshadow and glitter all around her eye up to the eyebrows which are not faded. They are slightly thinner than my signature doll has and they fit to this look perfectly. In her lips she, of course, has strong pink lipstick. 
She has a silver crown with pink roses, and from the roses rises three, silver leaves. The middle parts are decorated with silver balls. I really like this crown. It's simple, but so out there and beautiful.
As earrings she has translucent pink, dropping earrings with small ornament decoration. Her necklace is full, silver, three layered dropping, pearl strands with three big, pink roses up on the neck. I also like this necklace, it's made to go with the crown. 


Asu ilman viittaa ja kuva mekon halkiosta. Alunperin en pitänyt yhtään tästä asusta. Se ei vain näyttänyt imartelevalle ja oli jotenkin tönkön oloinen. Kun nuken saa käteensä ja katsoo asua tarkemmin näkee että se on Ever After Highn muodikkammaille prinsessalle sopiva. Se on perinteinen ja tyylikäs mutta siinä on kuitenkin modernia särmää.

The outfit without her cape and a picture of the dresses slit. At first I didn't like this outfit at all. It just didn't look flattering and it looked plain stiff. When you get the doll to your hand and look the outfit closer you'll see it's fit for the most fashion forward princess of Ever After High.It's traditional and stylish but it still has modern edge to it.
  


Mekko on yläosastaan täysin pinkki ja helmasta vinoon leikattu, vasen puoli nousten miltei lantiolle asti. Edessä rinnan kohdalla on rypytettyä, mustaa tylliä joka nousee kaulalle asti korun alla ja mekko solmitaan mustilla satiininauhoilla niskan taakse. Tämä on siis halterneck mekko. Helma on pyöristetty ja jätetty osittain avoimeksi sivusta ja on rypytetty, kaksikerroksinen joista alempi on musta kangas kiiltävillä, pinkeillä ruusun piikki köynnöksillä, ja ylempi on lyhyempi, pinkkiä tylliä jossa on mustia ruusuja ja hopeita glitter palloja. Mitä enemmän tätä mekkoa pyörittelee käsissään sitä paremmalta se näyttää. :D
Vyö on musta, kolmirivinen niittivyö jossa on edessä suuri, hopeinen, kukka-aiheinen solki.

The dress is completely pink from the upper part and has an eneven hem, the left side rising always all the way to hips. In the chest there is ruffled, black, tulle which rises all the way up to her neck under the necklace and the dress ca be then closed with two satin ribbons. It's a halterneck dress. The hem is rounded and partly open from the side, it's ruffled, two layered of which the lower is black with shiny pink, thorny rose vines and upper layer being shorter, pink tulle with black roses and silver glitter balls. The more I look and roll over this dress the better it looks. :D
The belt is black, three rowed rivet belt with big, silver, flower themed decorative buckle in front. 


Kengät ovat piikikkäästä, mustasta köynnöksestä tehdyt, korkokenkäiset avokkaat. Edessä on pinkki rypytys jalkapöydän kohdalta nilkkaan ja keskellä on hopeisia korukiviä. Nämä ovat hyvin ajateltu ja upeasti toteutetut kengät. Minä rakastan kontrasteja ja tässä prinsessamaisen herkkä pinkki ja mustat piikkiköynnökset tekee juuri ihanan kontrastin. Jos minulla ei olisi niin rumat varpaat nämä olisi kengät jotka taatusti tekisin!

The shoes are black, thorny vines, high heeled open toe beauties. In the front there is pink ruffles with silver stones in the middle. 
These shoes are so well thought and well made. I love contrast and here the princess, sweet pink and thorny, black vines makes the perfect combination. If I wouldn't have so ugly toes these are shoes I'd make for sure!

Briarin helminauha näkyy taustalla kuten vyön koristeellinen solkikin. Muina koruina hänellä on hopeinen, runsas helmirannekoru vasemmassa kädessä joka käy yksi yhteen kaulakorun ja kruunun kanssa, Oikeassa kädessä on suuri, pinkki ruususormus. Nuo näkyvät kuminauhat pitävät sen paikoillaan ettei se lipsahda ja katoa.
Käsien asettelu oli hieman kökkö koska oikean käden ranne on hyvin löysä.

Briar's necklace and decorative belt buckle can be seen in the background. As other jewels she has full, silver, pearl bracelet matching her necklace and crown.  On the right hand she has a big, pink rose ring. Those rubberbands keeps the ring on place and makes it not to fall off and disappear. 
The placement of hands is a bit awkward as she has really loose right wrist.

Käsilaukku on, mikä muukaan kuin jättimäinen, pinkki ruusu. Hihnana on pinkki helminauha. Laukku on näin päin suuri mutta se on hyvin kapea sivuttain.
Ei mitenkään suosikkiasusteeni eikä noin kapeaan laukkuun oikeasti saisi mahtumaan yhtään mitään...

The handbag is, what else but a giant, pink rose. As a strap it has a pink pearl strand. The bag is large in this way but it's thin sideways. 
This is in no point in my like list of accessories. And so thin bag couldn't hold really anything you would need for a night out...
   

Briarin avain on pinkki ja sen päässä on ruusu.

Briar's key is pink and it has a rose in the other end.  

Briarin kohtalon kirja on pinkki mustin koristein. Keskellä oleva peili on koristeltu hopeisella reunuksella ja mustalla ruusuköynnöksellä jossa on pinkkejä ruusuja. Alla on pinkki ruusukoriste.
Pienellä jänityksellä mutta tyytyväisenä Briar pääsee allekirjoittamaan kirjansa.

Briar's book is pink with black decorations. The mirror in the middle is decorated with silver framing that has black thorny rose vine growing in it with pink roses. On the bottom is a pink rose decoration. 
With a bit of nervousness and excitement Briar can now sign her book. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti