keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

C. A. Cupid nukke / C. A. Cupid dollC. A. Cupid on toisesta signature -nukke julkaisusta ja on peruspituinen. Hänellä on perusvaalea iho joka kuitenkin on asteen tummempi kuin vaaleaihoisilla kanssasisarillaan. Tai sitten on kyse tämän nukke-erän väristä. Hänellä on pinkit hiukset joihin on sekoitettu vaaleampaa pinkkiä mutta hiukset näyttävät yksivärisiltä. Hän on ensimmäinen nukke jonka hiukset yltävät vain vyötärölle asti. (Ja koska on juuri avattu laatikosta hänellä on todella paha 'box hair' eli sekaisin olevat, laineikkaat ja päistään karheat hiukset.) Hauska huomio jonka juuri tein on että kaikilla toisen signature -julkaisun nukeilla on muuten otsahiukset! Cupidilla ne on pieni osio edestä kiharrettuna miltei rullalle. Cupidin värit ovat pinkki ja sen kaikki sävyt, musta ja pronssi. Hänellä on monia viitteitä Kreikkalaiseen mytologiaan vaatetuksessaan.

C. A . Cupid is from the second signature dolls release and is standard height. She has the basic light skin which is a tad darker than her fair doll sisters or then it's just the colour of the doll patch. She has pink hair that has lighter pink stripes yet her hair still looks plain pink. She is the first doll who has hair only to her waist. (And as she is just opened she has a bad case of box hair. It means messy, wavy, frizzy ended hair.) A funny remark I just made is that all of the second signature release dolls has bangs! (Spoiler) Cupid has a small section token from front and curled almost to a roll. Her colours are pink in all of it's hues, black and bronze. She has many references to the Greek mythology in her clothing.Cupidilla on kiiltävän pinkki luomiväri, tummat kulmakarvat ja vaaleanpunaiset huulet joiden keskelle on maalattu tummanpunainen sydän. Ihana yksityiskohta hänen silmissä on että pieni, kirkas piste mustuaisessa on sydämen muotoinen.
Hänellä on mustat sydämenmuotoiset korvakorut ja pronssinvärinen ornamentoitu hiuspanta jossa on lehdistä muodostettu sydän jonka läpi menee nuoli jonka pää on sydämen muotoinen. Hänellä on kaulakoruna pronssinvärinen nuoli jonka pää on myös sydämenmuotoinen ja johon hänen siivet on kiinnitetty. Hänen siivet ovat valkoiset ulkopuolelta ja sisäpuolella on pronssinväriset varjostukset. Siivet ovat hyvin perusenkelin siipien muotoiset.

Cupid has shiny pink eyeshadow, quite dark brows and light pink lips with a red heart painted in the middle. A lovely detail in her eyes is that the shiny dot in her pupil is shaped like a heart. 
She has black, heart shaped earrings and bronze, ornamented headband with pink heart made of leaves that is pierced by an arrow with heart shaped top. Her necklace is a similar arrow but in bronze, and her wings are attached to it. They are white from the outside and has bronze shadowing on the inside. The wings are quite basic angel wings.On sen näköinen kuva että olisi pitänyt tehdä vangin kortti käteen pidettäväksi. :D
Mutta katsotaanpa mekkoa lähemmin. Yläosa on pinkki kietaisumallinen joka kyllä vahvasti menee päällekkäin mutta ei ole ommeltu kiinni joten vilautusvaara on punaisella matolla olemassa. Etuosan päällä on kultaista ja vaaleanpunaista tylliä hieman rypytettynä ja tämä jatkuu vasemmalle puolelle rypytetyksi ja pyöristetyksi puolihelmaksi. Olkapäillä on kiiltävät, pinkit osat. Helma on valkoinen jossa on pinkki kuvio ja kiiltäviä, pinkkejä nuolia lentämässä ylös ja alas. Reunassa on musta pitsi.
Vyö on mustaa nyöriä jonka oikealla puolen on pronssisia viinin lehtiä ja vasemmalla kolme nyöriä jotka roikkuvat toistensa ohi. Hänellä on myös mustat verkkosukkahousut.

This picture is missing just the prisoner's plate. :D
But let's take a peek on the dress. The bodice is pink and overlaps strongly on front but isn't sewn shut so she should beware not to flash it on red carpet. On top of the front piece is light pink and golden tulle a bit ruffled and it continues to the left to a rounded, ruffled, half hem. On her shoulder she has shiny, pink flaps. Her hem is white with pink and shiny, pink arrows flying up and down. On the edge there is black lace.
The belt is black rope with bronze vine leaves on right and three black ropes hanging and overlapping on the left side. She also wears black fishnet stockings.Cupidilla on pronssiset, ornamentoidut korkokengät joiden kantapää on viininlehteä ja korko on nuolenpää jossa on purppura sydän. Nilkkahihan päässä on siipi, joka on uskottavasti viittaus Hermekseen, kreikkalaiseen Jumalten sanansaattajaan, kuten Cupid on rakkauden sananasaattajana Ever After Highssa.

Cupid has bronze, ornamented high heels half made from vine leaves, and her heel is the end of an arrow with a purple heart. On the end of her ankle strap there is a wing, which probably is a reference to Hermes, a Greek messenger of Gods, just like Cupid is the messenger of love in Ever After High.  Cupidilla on sormien ympärille kiertynyt nuoli sydänpäällä sormuksena, mustana kuten hänen korviksetkin. Ranteessa hänellä on hyvin yksinkertainen, pronssinen viinin lehdistä punottu rannerengas.

Muista että kuvat suurenevat klikkaamalla.

Cupid's ring is an arrow that's bent around her fingers and has a heart as an arrow. It's black as her earrings too. In her wrist she has a simple, bronze bracelet braided from vine leaves. 

Remember that the pictures enlarges by clicking them. Cupidin jousi nuolineen, nuoliviineen ja näkymä miltä siivet oikeasti näyttävät. Kyllä, tuo pieni kaulakoru pitää tuota kaikkea paikoillaan. 
Cupidin jousi on pronssinen viininlehdin koristeltu, uskottavasti vastakaarijousi. Jousen keskikohta kaartuu hyvin lähelle narua. Jousen yläoassa on pinkki koriste joka näyttää lähinnä sieneltä jonka päässä on tupsu. En ole oikein keksinyt mitä se esittää.
Nuoliviini on kauniisti ornamentoitu ja siinä on purppura sydän ja musta, nahkainen hihna. Viini on luonnollisesti täynnä nuolia.
Nämä ovat ihastuttavia yksityiskohtia nukessa jolla on kuitenkin kruunut, korvikset, sormukset ja rannerengas. Mutta eihän Cupid olisi mitään ilman joustaan. :) Tosin nuolet ovat niin voimakkaita että niitä ei tule käyttää kevyesti.

Cupid's bow, quiver and wings as they are. Yes, that little necklace holds all that up. 
Cupid's bow is bronze, decorated with vine leaves and I think it's recurve bow. The middle of the bow comes very close to the string. On the top of the bow is a pink decoration that looks like a mushroom that has a tuft on top of it.I have no idea what it tries to represent.
The quiver is beautifully ornamented and has a decorative, purple heart and black leather strap. The quiver is naturally filled with arrows. 
These are delightful details on a doll that already has a headband, earrings, ring and bracelet! But what would Cupid be without her bow. :) Though the arrows are so powerful they are not to be used lightly.
Cupid ilman siipiään ja vyötään on hyvin yksivärinen. Kaipaisin jotain mustaa yksityiskohtaa vaatetukseen myös yläosassa tasapainottamaan kokonaisuutta. Vyönkin kanssa yläosa käy hyvin pinkiksi. Ehkä maalaan hiuskoristeen nuolen mustaksi että saan itseäni miellyttävän tasapainon aikaan.

Cupid without her wings and belt is quite monocoloured. I would wish there would be a black detail on top of the dress too to balance the entirety. Even with the belt the upper part is very pink. Perhaps I'll paint the arrow on her headband as black to create the balance I like. "Hei hei ja muistakkoo seurata syäntänny!"

"Bye bye and remember to follow your true heart!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti